Tech » Web

Üzenet az uh.ro olvasóinak

Figyelj! Ezt kell tenned, ha továbbra is szeretnéd olvasni az uh.ro-t. Mi szem előtt maradnánk.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
transinow1

Üzenjük a világnak, oh yeah!

Ékes angolsággal készült szájtot indítottak,...
képernyőfotó

Van-e nálatok internet?

Mert az inkubátorházban bőven van, nem is rossz....
fotó archív

Már válthat Early Bird jegyet a 6. Digitális Székelyföld Konferenciára

Erdély legnagyobb digitális fóruma innovatív...

coverfoto
Mi maradnánk, fotó: Egyed Ufó Zoltán
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2018. február 07., 11:17
1 hozzászólás. 

Új alapokra helyezte hírfolyamát és ezzel egész működését a Facebook. Változtatásaikkal azt szerették volna elérni, hogy a Facebook újra úgy pörögjön, mint aranykorában, és többet is tegyen eredeti céljának érdekében, közelebb hozza a barátokat, ezért az új algoritmus inkább az ismerőseink bejegyzéseit, személyes tartalmait helyezi előtérbe a különböző hír-, márka- és reklám-oldalak bejegyzéseihez képest.

A médiaoldalak bejegyzéseinek visszaszorításával, sajnálatunkra az uh.ro cikkeit is kevésbé veszed észre, ugyanis kevesebb jelenik meg a hírfolyamodban és ezek is rövidebb időre.

megjeleniteselsokent

Létezik azonban módszer arra, hogy továbbra is megjelenjenek cikkeink a képernyődön. Mutatjuk. Fel kell keresned az Udvarhelyi Hírportál Facebook-oldalát, az egeret rávinni a Követed opcióra és az abból legördülő menüben rá kell kattintanod arra, hogy Megjelenítés elsőként (látható a fenti képen). Amennyiben angol nyelven használod a Facebook-ot, akkor a Following gombról van szó és a See first-re kell kattintani.

Ha ezt végigcsinálod, cikkeink akárcsak korábban, ezután is megjelennek a hírfolyamodban. Köszi, hogy követsz és olvasol bennünket, mi továbbra is maradnánk a közeledben.1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
smpr
2018-02-07 14:30:00
*Mark Zuckerberg

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."