Itthon » Gazdaság

Bevásároltunk a nyugdíjasoknak

Udvarhely polgármestere a sajtó képviselőivel választotta ki a kisjövedelmű nyugdíjasok és rászorulók karácsonyi ajándékcsomagját.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
inku23

Felnőtteknek belépni tilos!

A konyha minimál, a terasz olaszos, a lift pedig román....
DSC 3550 a

Minden, amit a sertéspestisről tudni kell

Hogyan terjed, mik a tünetei, miért veszélyes és mit...
Villany2

Nem lesz villany egy udvarhelyszéki településen

A villanyt csütörtökön reggel veszik el. Kattints és...

DSC02595
DSC02595
szerkesztoÍRTA: LŐRINCI RÉKA
2009. december 16., 12:27
3 hozzászólás. 


Az önkormányzat december 24-ig 1500 csomagot juttat el azokhoz a nyugdíjasokhoz, akik havonta 500 lej alatti járandóságot kapnak, valamint a szociálisan hátrányos helyzetű személyekhez. Bunta Levente polgármester ma délelőtt a helyi média néhány munkatársával összeállított egy mintacsomagot, ami szerint a hivatal három-négy cégtől is árajánlatot kér, és legkedvezőbbet ígérővel működik együtt.

A Merkúr áruház élelmiszer részlegén gördítettük végig a kosarat. 32,5 lej értékben szép nagy csomagot válogattunk össze. Tartalmazta a legszükségesebb élelmiszereket (olaj, cukor, liszt, margarin, rizs, húskonzerv, laska), gyümölcsöket (narancs, citrom), mosogatószert, egy kiscsomag kávét és a karácsony elhagyhatatlan finomságát – a szaloncukrot.

DSC02608

Eredeti tervek szerint a meglepetés összköltsége nem lépheti át a 45.000 lejes keretet, ami azt jelenti, hogy a csomagok értéke egyenként legfennebb 30 lej lehet. Tehát most jöhetnek az ajánlatok a felkért cégek részéről egy hasonló kaliberű összeállításért.

Az élelmiszercsomagokat a Caritas Otthoni Idős- és Beteggondozói Szolgálat illetve az egyházak közreműködésével juttatják el az érintettekhez.



3 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
Ice
2009-12-16 14:06:04
hello... nagyon jo h gondol valaki a raszorulokra is...en mar csak azt szeretnem kerdezni, hogy egy csomaggal be lehete szallni? vagyis valakinek odaadni a 30 lejt es legyen egy csomaggal tobb...
avatar
olvaso
2009-12-17 11:14:34
ICE
Nekem is tetszene ez. A polgarmester egy adomany napot kellene megszervezzen, amikor korbejarja egy auto a varost. Majd karacsonykor az igy begyult dolgokat szetosztani a raszorulok kozt.
Ez igy az adofizetok penzen sajat maganak reklamot csinal. Szoval ez nem Bunta ajandeka, pedig ugy tunteti fel.
avatar
Ice
2009-12-17 13:51:30
hat nekem mindegy, tollem az uh.ro is szervezheti:) reklamozzak ok magukat:D
a legfontosabb az h a raszorulok kapjanak valamit....

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."