Itthon » Gazdaság

Kinyitottak egy üzletet az ANAF-osok

Nyolcnapos késéssel, de választ kaptunk az Adó- és Pénzügyi Hivatal Adócsalás-ellenes Főigazgatóságától (ANAF). Szentegyházán bírságoltak.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
inku23

Felnőtteknek belépni tilos!

A konyha minimál, a terasz olaszos, a lift pedig román....
DSC 3550 a

Minden, amit a sertéspestisről tudni kell

Hogyan terjed, mik a tünetei, miért veszélyes és mit...
Villany2

Nem lesz villany egy udvarhelyszéki településen

A villanyt csütörtökön reggel veszik el. Kattints és...

ANAF
A szentegyházi levadászott ANAF-autó
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2015. április 29., 19:35
0 hozzászólás. 

Megint meglátogatott az ANAF címmel írtunk április 21-én arról, hogy városunkban jártak a pénzügyi ellenőrök. Olvasóink pedig arról számoltak be, hogy aznap Szentegyházán is látták a pénzügyes autót. Ennek kapcsán pedig megkérdeztük Alexandru Cristeat, az Országos Adó- és Pénzügyi Hivatal Adócsalás-ellenes Főigazgatóságának (Direcţia Generale Antifraudă Fiscală – DGAF) szóvivőjét, hogy mi járatban voltak az ANAF munkatársai Székelyudvarhelyen illetve Szentegyházán.

A szóvivő 8 napra rá, azaz április 29-én juttatta el a válaszokat hozzánk. Az emailben megjegyzi, hogy a cégtulajdonos kérésére a DGAF ellenőrei kinyitottak egy székelyudvarhelyi élelmiszerboltot. Az ellenőrök megvizsgálták, hogy a cégtulajdonos intézkedett-e azóta, és, hogy változtak-e a bezáráskor tapasztalt rendellenességek. A szóban forgó céget március 24-i ellenőrzés alkalmával zárták be egy hónapra.

A szóvivő szerint, ami az április 21-i szentegyházi ellenőrzést illeti, az ANAF munkatársai építkezési cégeket vizsgáltak és összesen 5 ezer lejre bírságoltak.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."