Itthon » Gazdaság

Találkoznak és tanácskoznak a vendéglátósok

Két órás kötetlen beszélgetésre verbuválja össze a városunkban és a környéken működő szállásadó egységek vezetőit a Turisztikai Programok Fejlesztéséért Egyesület.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
inku23

Felnőtteknek belépni tilos!

A konyha minimál, a terasz olaszos, a lift pedig román....
DSC 3550 a

Minden, amit a sertéspestisről tudni kell

Hogyan terjed, mik a tünetei, miért veszélyes és mit...
Villany2

Nem lesz villany egy udvarhelyszéki településen

A villanyt csütörtökön reggel veszik el. Kattints és...

szallasadok
szallasadok
szerkesztoÍRTA: LÁZÁR EMESE
2010. május 29., 16:15
0 hozzászólás. 


A június 2-ára tervezett találkozónak a Horizont panzió lesz a színhelye és a nyári szezon előtt a turizmusban, vendéglátásban dolgozók tevékenységének az egy hullámhosszra való hangolása érdekében hívják kötetlen beszélgetésre a szállásadókat. Ugyanakkor az egyesület által egy hete a parajdi sóbányában „beüzemelt”, de már igen népszerű Turisztikai Információs iroda bemutatását is megejtik - tájékoztatott Hajdó Noémi, szervező, az egyesület vezetője.

A két órásra tervezett megbeszélésen a jövőbeli találkozók rendszeresítését is konkretizálni kívánják. "Az elképzelés az, hogy az összejövetelekre a „kellemest a hasznossal” jegyében kerüljön sor, ezért olyan előadókat szeretnének meghívni, akik a részvevőket érdeklő, fontos és hasznos információkat közölnek, legyen szó akár könyvelésről, engedélyekről, turisztikai előírásokról" - közölte elöljáróban Hajdó.


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."