Itthon » Gazdaság

Újabb roncsautós értékjegyek

Újabb harmincezer értékjegyet bocsátott ki a kormány a roncsautó-programra, amit a használt autók forgalomból való kivonására után kapnak a tulajdonosok.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
inku23

Felnőtteknek belépni tilos!

A konyha minimál, a terasz olaszos, a lift pedig román....
DSC 3550 a

Minden, amit a sertéspestisről tudni kell

Hogyan terjed, mik a tünetei, miért veszélyes és mit...
Villany2

Nem lesz villany egy udvarhelyszéki településen

A villanyt csütörtökön reggel veszik el. Kattints és...

roncsauto1
roncsauto1
szerkesztoÍRTA: GYÖRGY-DÁVID CSABA
2010. június 10., 15:01
1 hozzászólás. 

Mivel a korábban kiutalt értékpapírokat a  gyűjtőközpontok felhasználták úgy döntött a kormány, hogy most ismét kiegészíti a programot harmincezer értékjeggyel. Eddig 160 ezret osztottak szét a REMAT-egységeknek, a program keretében 22 ezer új autót vásároltak. A roncsautó-program februárban indult, első körben 60 ezer értékjegyet osztottak szét, amit később további két alkalommal egészítettek ki, egyenként 50-50 ezerrel.

roncsauto1

Székelyudvarhelyen a Demaco Kft. végzi a begyűjtést, a vállalat ügyvezető igazgatója, Csula Csaba elmondta, eddig 700 értékpapírt osztottak szét, de hogy a most kiegészített harmincezerből mennyit kapnak egyelőre nem lehet tudni. Az igazgató elmondása szerint 150 darabra számítanak. Csula hozzátette, a leadott autókat szétbontják és a megfelelő helyeken értékesítik az alkatrészeket. A roncsautó-program 2010-es kiadásában a legfőbb módosítás az, hogy a leadott gépkocsiért cserében kapott értékjegyet a tulajdonos szabadon használhatja fel, új autó vásárlásánál pedig három jegyet is értékesíthet.



1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
szunya
2010-06-10 16:37:29
roncstelep

De minel surgosebben szet kell szdni az autokat igazgato Ur, mert ami a Bethlenfalvi ut es a Fasok utca talalkozasanal van az egy tenyleg nagy roncstelep.

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."