Itthon » Művelődés

Bérletek a Székelyföldi Filharmóniánál

Szeptember 1-től vásárolhatók meg a Székelyföldi Filharmónia 2010/2011-es évadjára szóló bérletek a Művelődési Ház pénztáránál, valamint a Palló Imre Művészeti Szakközépiskolában.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Jocha Károly sportújságíró

Ötkarikás élmények – könyvbemutató Jocha Károllyal

A neves sportújságíró olimpiai bajnokokkal készült...
Fotó: Hagyomanyok Háza

A Hagyományok Háza Székelyudvarhelyre jön

Agócs Gergellyel is találkozhatsz! Pásztormuzsikáról,...
DSC1139

Megfertőznék a fiatalokat

Mégpedig a legjobb hobbival, amitől kvízmesterré válik...

Bedohazi
Bedohazi
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2010. augusztus 30., 12:05
0 hozzászólás. 


Az érdeklődők idén is választhatnak a Felnőtt bérlet-50 lej, Szakmai bérlet-35 lej (minden zenei végzettséggel rendelkező személy, valamint a Palló Imre Művészeti Szakközépiskola dolgozói számára), Nyugdíjas bérlet-25 lej, Vidéki bérlet-35 lej, és Diákbérlet-25 lej között.

A bérletek ára idén sem emelkedett, ám az eddigiekkel ellentétben ezek nem lesznek érvényesek minden, a Filharmónia által szervezett rendezvényre, csupán a szimfonikus és vokál-szimfonikus hangversenyekre.

Az évadnyitó hangversenyre szeptember 26-án 18.00 órától kerül sor a Művelődési Házban. A koncert egyben a Palló Imre Művészeti Szakközépiskola 40. éves fennállási évfordulója alkalmából szervezett rendezvénysorozat záróhangversenye is, egy operagála, amelyen a volt Pallós operaénekesek lépnek fel, a Székelyföldi Filharmónia kíséretével. A Filharmónia tagjai nagyrészt szintén az iskola volt diákjai. Vezényel Victor Dumanescu, kolozsvári operakarmester.

A Filharmónia tájékoztatja az érdeklődőket, hogy a bérleteket a Művelődési Ház pénztáránál hétköznapokon 11 és 14 valamint 15 és 17 óra között vásárolhatják meg.


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."