Itthon » Művelődés

A hazug – előadás a színházban

A Figura Stúdió Színház, Carlo Goldoni A hazug című vígjátékát játssza október 19-én és 20-án este 19 órától a Tomcsa Sándor Színházban.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Jocha Károly sportújságíró

Ötkarikás élmények – könyvbemutató Jocha Károllyal

A neves sportújságíró olimpiai bajnokokkal készült...
Fotó: Hagyomanyok Háza

A Hagyományok Háza Székelyudvarhelyre jön

Agócs Gergellyel is találkozhatsz! Pásztormuzsikáról,...
DSC1139

Megfertőznék a fiatalokat

Mégpedig a legjobb hobbival, amitől kvízmesterré válik...

Szasza
Szasza
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2010. október 15., 12:50
0 hozzászólás. 


Egy kisközösségben, egy kisváros kis terecskéjén megjelenik egy fiatalember, aki hazugságaival felbolygatja a lakók mindennapjait. Hazugságai, „villámgyors, ragyogó (...) sziporkaözöne" elhozza annak reményét, hogy mindenki lehet szebb és jobb, hogy az álmok, a vágyak megvalósulhatnak. De a szép színes hazugságokba belegabalyodott szereplők üres illúziókat kergetnek csupán, melyek végül könyörtelenül szertefoszlanak a hétköznapok szikár valóságában.

Szasza

A gyergyószentmiklósi társulat előadását Barabás Olga marosvásárhelyi rendező álmodta színpadra, rendezésen kívül a díszlet és a jelmeztervek is az ő nevéhez fűződnek. Az előadás zenéjét Zéno Apostolache szerezte. Az előadásban Szabó Eduárd, Vajda Gyöngyvér, Máthé Annamária, Tamás Boglár, Bartha Boróka, Barabás Árpád, Kőmíves Csongor, Kolozsi Borsos Gábor, Vass Csaba és Boros Mária játszanak.

Az előadásra szabadon is válthatók jegyek. A jegypénztár 11-14 és 15-17 óra között tart nyitva, helyfoglalásért a 0266-212131-es telefonszámot lehet tárcsázni vagy a kozonsegszervezo@szinhaz.ro email címen lehet jegyet igényelni. Az előadásokra a Móricz Zsigmond és Arany János diákbérletek érvényesek.


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."