Itthon » Művelődés

Képzőművészeti pályázat fogyatékkal élőknek

Fogyatékosoknak írt ki pályázatot az ÍriszHáz, jelentkezni festménnyel, grafikával vagy kisplasztikával lehet.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Jocha Károly sportújságíró

Ötkarikás élmények – könyvbemutató Jocha Károllyal

A neves sportújságíró olimpiai bajnokokkal készült...
Fotó: Hagyomanyok Háza

A Hagyományok Háza Székelyudvarhelyre jön

Agócs Gergellyel is találkozhatsz! Pásztormuzsikáról,...
DSC1139

Megfertőznék a fiatalokat

Mégpedig a legjobb hobbival, amitől kvízmesterré válik...

Szasza
Szasza
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2010. november 03., 13:06
0 hozzászólás. 

A sepsiszentgyörgyi Keresztyén Diakónia Alapítvány ÍriszHáz idén hozta létre a Romániában élő, önmagukat a képzőművészet nyelvén kifejező és alkotó, fogyatékkal élő személyek munkásságát népszerűsítő díját. A díjat első alkalommal 2010 decemberében fogják odaítélni a Nemzetközi Fogyatékkal Élők Világnapja alkalmából.

Pályázni csak festménnyel, grafikával vagy kisplasztikával lehet, installációkkal, videókkal, digitális printekkel és fotókkal nem. A pályamunkákat avatott szakmai zsűri fogja elbírálni. Minden, időben beérkezett munkát kiállítanak az IriszHáz termeiben. A legjobb munkákból katalógus és képeslap-tömb készül, a fődíj értéke 350 euró. A pályamunkákat életrajz kíséretében 2010. november 28-ig (beérkezés időpontja) lehet beküldeni, ill. eljuttatni az alábbi címre: ÍriszHáz, Sepsiszentgyörgy, Gyöngyvirág utca 5. szám (Sfântu Gheorghe, jud. Covasna, str.Lăcrămioarei nr.5). A küldeményen tüntessék fel a pályázat szót.

A kiállítás megnyitója és a díjátadó ünnepség 2010 decemberében lesz az ÍriszHázban. A fejleményeket az iriszhaz.blogspot.com oldalon lehet követni. Több információt Makkai Pétertől lehet kapni (telefon 004-0267-315 560, mobil: 0724-000 467, e-mail iriszhaz@gmail.com). Amennyiben valaki támogatni szeretné a díjat, az jelezheti a fenti címre.


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."