Itthon » Művelődés

Az Ibériai-félsziget – élménybeszámoló

Az Országjárók-Világjárók előadássorozat legújabb kiadásában Péter István, a székelyudvarhelyi Tamás Áron Gimnázium történelemtanára mesél az Ibériai félszigetről.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Jocha Károly sportújságíró

Ötkarikás élmények – könyvbemutató Jocha Károllyal

A neves sportújságíró olimpiai bajnokokkal készült...
Fotó: Hagyomanyok Háza

A Hagyományok Háza Székelyudvarhelyre jön

Agócs Gergellyel is találkozhatsz! Pásztormuzsikáról,...
DSC1139

Megfertőznék a fiatalokat

Mégpedig a legjobb hobbival, amitől kvízmesterré válik...

Bedohazi
Bedohazi
szerkesztoÍRTA: BEDŐHÁZI ATTILA-CSABA
2010. december 01., 14:28
0 hozzászólás. 


Mindenkit szeretettel várnak december 2-án (csütörtökön), 19 órától a Vulticulus Földrajzi Társaság és a Zöld Szív Egyesület által szervezett 48., vetítéssel egybekötött élménybeszámolóra. Az est vendége: Péter István, a székelyudvarhelyi Tamás Áron Gimnázium történelemtanára, az előadás címe pedig Az Ibériai-félsziget. Helyszín: a székelyudvarhelyi Művelődési Ház koncertterme.

Bedohazi

„Több évnyi utazás tapasztalatát összegyűjtve próbálom meg bemutatni az Ibériai-félsziget fontosabb látnivalóit. Utazásaim csoportos kirándulások formájában történtek és olyan célpontokat céloztak meg, mint: Barcelona, Madrid, Toledo, Cordoba, Granada, Málaga, Gibraltár, Sevilla, Lisszabon, Fatima, Porto, Salamanca, Zaragosa, Montserrat, Figueres és még sorolhatnánk tovább. Előadásom elsősorban a felsorolt városokban lévő látnivalók bemutatására korlátozódik, melyeket történelmi, földrajzi, demográfiai ismeretekkel egészítek ki. Az utazások során számos fénykép és videófelvétel készült, melyek segítségével színesebbé, hangulatosabbá teszem élménybeszámolómat" - olvasható a beharangozóban.

Az előadásról további információkat talál www.vulticulus.ro oldalon. A belépés ingyenes.


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."