Kultúra » Színház

Erről maradhatsz le (videó)

Ha a következő napokban sem mész el Zakariás Zalán drámájára. Engedd, hogy elgondolkoztassanak a migrációról!

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
fotó: Szász Zsuzsi

Kinek a munkája mennyit ér?

Aki ott volt, látta, szerette, nevetett és vörösre...
fotók: Szász Zsuzsi

Nekünk, ha férfiak vagyunk

Mintha az udvarhelyi nők azért ültek volna be erre az...
ifeszt2

Mi vagyunk az Adria

Arról, hogy hogyan lehet férjhez adni kétszáz aranyért...

Migransoook
Migránsoook, képernyőfotó az előzetesből
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2018. január 19., 11:52
0 hozzászólás. 

A színészek között voltak olyanok, akik elsírták magukat az első olvasópróbákon, annyira felkavaró Matei Vișniec Migránsoook című darabja. Itt írtunk róla részletesen, de ha nem láttad, csak ajánlani tudjuk, hogy menj el, a következő napokban lesz erre alkalmad bőven.

A Tomcsa Sándor Színház társulata január hátralévő részében még hatszor adja elő a Zakariás Zalán által rendezett studióelőadást, amelyben a komplett színészgárda szerepet kap. Először a Magyar Kultúra Napjának alkalmából január 20-án, szombaton lehet megtekinteni 19 órától, de 23-án, 24-én, 29-én, 30-án és 31-én is ezt játssza a társulat.

Bővebb információ és jegyvásárlás a jegypénztárnál naponta 11 és 14 óra, valamint 15 és 17 óra között (előadás napján pedig egy órával a kezdés előtt). Érdeklődni a 0266-212-131-es vagy 0743-212-131-es telefonszámon lehet.

A darabot egy rangos fesztiválra, a Madách Imre Nemzetközi Színházi Találkozóra is meghívták. A Magyar Nemzeti Színházban ötödik alkalommal kerül megrendezésre a három hetes, április 10-29 között zajló esemény, amelynek tavalyi kiadásán, 4 színpadon 11 ország 22 előadását láthatta a közönség.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."