Itthon » Művelődés

Székely-magyar nemzetmentő szabadegyetem – előadás

Együtt a magyar nemzet túléléséért címmel a Református templomban (Varga Katalin utca 3 szám) tart előadást Posta Imre.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Jocha Károly sportújságíró

Ötkarikás élmények – könyvbemutató Jocha Károllyal

A neves sportújságíró olimpiai bajnokokkal készült...
Fotó: Hagyomanyok Háza

A Hagyományok Háza Székelyudvarhelyre jön

Agócs Gergellyel is találkozhatsz! Pásztormuzsikáról,...
DSC1139

Megfertőznék a fiatalokat

Mégpedig a legjobb hobbival, amitől kvízmesterré válik...

Bedohazi
Bedohazi
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2011. február 16., 15:32
15 hozzászólás. 


Február 20-án az a Posta Imre érkezik városunkba, aki vezetői érdekcsoportokat hitelesen leleplező tiltott könyveivel került Magyarországon a köztudatba, olyan tényeket ír le és mond ki, melyeket más nem mer!

Posta Imre lebilincselően érdekes, kész tényekkel alátámasztott, kényes témákat feszegető előadást tart ismét Székelyudvarhelyen. Olyan témákkal, melyeket a médiában, tv-ben, rádiókban mind a mai napig elhallgatnak előlünk, magyarok elől!

Erdélyben és Magyarországon az élet napról napra nehezebb, egyre többen maradnak lakás és állás nélkül, kényszerülnek külföldre, egyre kevesebben tudják fizetni a számlákat. Miközben a kormányok ígérnek, a változás nem jön el. Bábok ülnek a román és magyar kormány élén? A „nemzeti érzelműek" valóban a nemzetért dolgoznak vagy a nemzet ellen?

Az előadásból többek között a további kérdésekre is válaszokat kapunk:
Kiknek az érdeke a megtévesztés és a manipuláció, az erkölcsi lezüllesztés? Kinek az érdeke az országok, magánszemélyek eladósítása és a gazdaság destabilizálása? Vajon lejárató kampány folyik a világban a vallások ellen? Vajon miért van ilyen nehéz helyzetben a mezőgazdaság? És miért olyan fontos most az összetartozás erősítése?

Az előadás 17 órától kezdődik, részvétel díjtalan. Minden érdeklődőt szeretettel várnak!


15 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
Mr.Moto
2011-02-19 18:01:22
Üres befőttes üveg
"Az előadás 17 órától kezdődik, részvétel díjtalan"

De azért a résztvevők ne nagyon lepődjenek meg, ha az "Imre csoda" előadás végén 1 üres befőttes üveg, vagy 1 kalap jár kézről kézre és szúrós tekintetek veszik majd körül, ha nem tesz bele némi kp-t.
avatar
Sz János
2011-02-20 15:43:20
Mr.Moto moszados?
Csá Mr moto.Figyelem régóta,hogy miket irkálsz és direkt Imrét pécézted ki.Nagyon sajnállak téged mert érted sem lesz kár!
Téged a maszad fizet,hogy bomlassz.Nem gond mert az fog téged...
Amit állítasz nem igaz én is voltam nem egy előadásán és amit állítasz hazugság! :angry:

avatar
Mr.Moto
"Az előadás 17 órától kezdődik, részvétel díjtalan"

De azért a résztvevők ne nagyon lepődjenek meg, ha az "Imre csoda" előadás végén 1 üres befőttes üveg, vagy 1 kalap jár kézről kézre és szúrós tekintetek veszik majd körül, ha nem tesz bele némi kp-t.
avatar
Mantis
2011-02-20 21:14:25
Méé sz*r Posta Jimbó
1. Senki nem tiltja a könyveit csak nem veszi a kutya sem.Amúgy is a fele csak az ő fantazmagóriája, arra meg nem ő jött rá egyedül hogy a korrupció átjárja a hivatalos szerveket. :)

2.Az előadásai sz*rok. Nincs eleje és vége. Belekap témákba de összességében nem szolgál semmiféle tanulsággal az egész 3 órás süketelése(arról nem is beszélve hogy mennyi ökörséget össze hord). Azzal hogy többnyire a zsizsik kavarja a sz*rt sem találta fel a spanyolviaszt. ;)

3.Kormányt alapított(MFNK)... :D

4. Egyfolytában koldul.

5.Egy idióta törpe :lol:
avatar
Mr.Moto
2011-02-20 16:45:27
Kelj fel jancsi
Szia Janicska!

Húúú te most aztán úgy beolvastál nekem, hogy azt sem tudom merre kapkodjam a fejem :)) roppant veszedelmes fickó lehecc, de inkább kelj fel Jancsi!
No. Itt 1 bizonyíték állításomra:
http://www.youtube.com/watch?v=IM_iTTIVirU
Aztán, ha akarod, mutatok még jó párat. De mivel te hűséges postaszopó vagy, neked tudnod kéne, hogy Irma honlapján kezdetektől ott virít legfelül, ahol kunyerál, adj pénzt, adakozz, tankold benzinnel tele a kocsim, töltsd fel a telókártyám felhívása. De, majd megkérdezzük a mostani résztvevőket, hogy volt-e üres befőttesüveg, vagy kalap körbe adogatva és kiderül melyikünk hazudik! :))
avatar
Mr.Moto
2011-02-20 18:43:09
re: Mr.Moto moszados.
jancsika!

Mi NBH-s moszados szervkereskedők vagyunk, kutatjuk az olyan debileket, mint pl te is vagy. vigyázz, mert elkaplak, kiveszem a májad és eladom! :D Persze, csak ha nem ittad még degeszre. :)

avatar
Sz János
Kíváncsi voltam,hogy Imre honlapján lógsz e!Mi neked a bizonyíték ez nem az moszados.Kérdezném tőled,hogy meg tudsz e élni?Fizetnek,hogy marhaságot írj?Mantis téged is fizetnek? Miért nem teszitek a végére salom. :D
avatar
Mantis
2011-02-20 19:08:23
re: Mr.Moto moszados.
Jancsi

5-10 percet megérdemel az a kapósorrú törpe az örökös Jobbik mocskolásért. Többet nem is ér az az ember...De jókat lehet röhögni a fogyatékos követőin is, itt vagy minnyá te ... :D Remélem utaltál már ebben a hónapban ... ;)


avatar
Mr.Moto
2011-02-20 21:15:20
összef*sás
jancsi bohóc!

Te nyomulsz ÖSSZEF*SÁS néven a postasz*ron? :))
avatar
serenity
2011-02-20 19:41:18
Keljfel Jancsi !

Aldas!
avatar
serenity
2011-02-20 20:06:53
Megtudhattuk tehát, hogy Posta Imre még a módszerváltás előtt ment a SZU-ba katonai képzésre. Vagyis egy olyan ország katonai felső iskoláján tanult, amelynek a megszálló hadserege akkor még hazánkban állomásozott. Az idősebbek azt is tudják, hogy ilyen esetekben általában sor került a titkosszolgálati beszervezésre is. Az idősebb generációk továbbá azt is tudják, hogy fenti életpályát általában olyan fiatalok célozták meg, akiknek családi, baráti, esetleg pártfogói kötődésük volt a szocialista rendszer valamelyik elnyomó fegyveres szervezetéhez (rendőrség, honvédgség, munkásőrség, szolgálatok stb.). Lehet erre valóban azt mondani, hogy voltak bizonyos szakok, amelyeket csak ott lehetett elvégezni. Lehet azt is mondani, hogy nem mindenkit sikerült beszervezni. A katonaságnál eltöltött évekről, beleértve tanulmányait is, azonban Imre nem igazán ír. Miért?
avatar
serenity
2011-02-20 20:07:13
Állapodjunk meg most abban, hogy Posta Imre volt a „szabályokat” erősítő kivétel, azzal a kitétellel, hogy ezt Posta is kifejthette volna a beszélgetés kapcsán, ám ezt nem tette. Miért?
Végül is Posta Imre eljutott a Köztársasági Őrezredhez, ahol igen fontos beosztásban, pszichológusként dolgozott. Erről már a fiatalabb generációknak is lehet elképzelésük, hiszen az Őrezrednél kizárólag csak több szűrőn átjutott és abszolút megbízhatónak ítélt ember kaphat ilyen kényes beosztást! Az ottani állomány lelki állapotának és főleg megbízhatóságának egyik legfontosabb mérője és szemmel tartója, a pszichológus!
avatar
serenity
2011-02-20 20:07:24
Egyszerű emberek kedvéért, akik nem ismerik, és nem használják a „tudomány” bonyolult kifejezéseit, azt is mondhatnánk, hogy ez egy afféle, ilyen szervezeteknél egyébként szükséges, „spicli” állás. Akinek egy csöpp ész is szorult a fejébe, el kell gondolkodnia azon, hogy hogyan lavírozhatott Posta Imre ezen az agyonellenőrzött területen, ahol saját írásai szerint a Moszad már teljesen átvette, az irányítást? Jó pár évet dolgozott ott! Ennyi időbe telt a Moszadnak kibogozni, hogy „kakukkfiókát” melengetnek a keblükön? Maradjunk annyiban, hogy előző kérdésünk elég nevetséges. Posta Imre pont megbízható katonai múltja és valószínűleg családi megfeleltség okán kerülhetett az Őrezredhez. Ezáltal a katonai pályafutással kapcsolatos álláspontunkat sajnos vissza kell vonnunk. Hiába, nagyon logikusan épülnek egymásra a történések!
avatar
serenity
2011-02-20 20:07:38
Menjünk tovább. Posta Imre saját bevallása szerint a munkáltató kívánságára szerzett pszichológiai végzettséget. Olybá tűnik, hogy a katonaságnál kezdte, és az Őrezrednél fejezte be a pszichológiai tanulmányait. Hogy valójában milyen eredménnyel arról a képzettebb olvasók Imre írásaiból és módszereiből kiindulva alkothatnak véleményt, figyelembe véve persze Imre kezdeti sikereit és mostani „népszerűségét” is.
A slusszpoén! Posta Imrét „kirúgják” az Őrezredtől. Imre veszett gyorsasággal tereget ki, szolgálati titkokat, könyveiben! Semmi bántódása nem esik! Hazudozik, vagy valami más van itt a háttérben? A cigány – magyar polgárháború Imre szerinti verziójával megközelíti a Jobbik egyes alapszervezeteit. Előadó körutakat szervez, honlapot indít, kifejti nézeteit a szolgálatokról, rendőri szervekről, Moszadról, olaj maffiáról stb. Semmi bántódása nem esik!
avatar
serenity
2011-02-20 20:08:00
A Jobbik felső vezetésénél azonban ez a „siker sorozat”, megtorpan. Átéltek Ők már egyet, s mást, s gyanakvóan összezárnak! Lényegében nem állnak szóba Vele. Ezután fordul Posta kíméletlenül szembe a Jobbikkal. Azóta egyfolytában hazudozik, rágalmaz és mocskolódik. Mindez véletlenek összjátéka csupán? Közvetlen bizonyítékokkal nem szolgálhatunk, hiszen a szolgálatok, titkosak. Közvetve azonban, persze ha van, a gondolkodási logikára számíthatunk. De végül is ezt bizony a kedves olvasónak kell eldöntenie!
Postával ellentétben ugyanis, blogunkon nincs cenzúra, nincs kitiltás. Tiszteljük az olvasót, és az általa kialakított véleményt. Senkit sem kívánunk befolyásolni, viszont bízunk a józan paraszti észben.
avatar
serenity
2011-02-20 20:04:33
Roviden ennyi volt a Gandy utolagos engedelyevel Irmacska , kerti torpe
munkassagank lenyege .

"Ti nem tudjátok mibe keveredtetek. Szóltam!"

Jo csamcsogast !
Aldas !
avatar
serenity
2011-02-20 21:15:53
" OLVASS VISSZA , ERDEKLODJ !!!"

link

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."