Itthon » Művelődés

Színház a javából a városnapokon is!

Csipkerózsika, Mustármag és Csókos asszony - a Tomcsa Sándor Színház összesen három, két itthoni, ingyenes produkcióval és egy „fizetős" vendégelőadással gazdagítja a városnapok programkínálatát.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Jocha Károly sportújságíró

Ötkarikás élmények – könyvbemutató Jocha Károllyal

A neves sportújságíró olimpiai bajnokokkal készült...
Fotó: Hagyomanyok Háza

A Hagyományok Háza Székelyudvarhelyre jön

Agócs Gergellyel is találkozhatsz! Pásztormuzsikáról,...
DSC1139

Megfertőznék a fiatalokat

Mégpedig a legjobb hobbival, amitől kvízmesterré válik...

TomcsaSandorSzinhaz_CsokosAsszony
TomcsaSandorSzinhaz_CsokosAsszony
szerkesztoÍRTA: LÁZÁR EMESE
2011. május 31., 17:30
0 hozzászólás. 


A Tomcsa Sándor Színház idén még aktívabban lesz jelen és veszi ki részét a város ünnepnapjaiból, a városnapok ideje alatt összesen három előadást, köztük az évad utolsó színházi bemutatóját is megnézheti a közönség - tájékoztatott Nagy Pál igazgató.

A felkínált színházi élmények sorát a társulat nagy sikerű Csipkerózsika című mesejátéka indítja, amelyet gyermeknapon, június elsején, szerdán rendhagyó időpontban, azaz 18 órától szabadelőadásban mutatnak be - tehát a szülők és gyermekek is ingyenesen nézhetik meg az elvarázsolt királylány meséjét.

TomcsaSandorSzinhaz

Június 4-én, szombaton a Trianon-emléknapon délután 4 órától rendhagyó helyszínen, a Szent Miklós plébániatemplomban kerül sor az idei színházi évad sorban kilencedik, egyben utolsó bemutatójára. Kulcsár-Székely Attila színművész Mustármag című, Wass Albert verseiből és prózai írásaiból összeállított egyéni előadóestje úgy tartalmában, üzenetében és hangulatában is méltó módon illeszkedik a szakrális helyszínhez és állít méltó emléket Wass Albertnek, az embernek.

A Csurulya Csongor rendezte, a Kormorán együttes zenéjével és Derzsi Dénes zenész zenei alapkíséretével színesített egyéni előadóestre a belépés ingyenes, ám a helyek száma korlátozott, ezért a helyfoglalási szándékot előzetesen kell jelezni a színház pénztáránál - hívta fel a figyelmet Szarvas Zsuzsanna, közönségszervező.

A városnapok harmadik színházi előadására június 8-án, szerdán este kerül sor, amikor a Csíki Játékszín előadásában, Parászka Miklós rendezésében a Csókos asszony című, két részes operettjét láthatja a közönség. Az előadásra a felnőtt belépő 10, a nyugdíjas és gyermekjegy 8 lejbe kerül.
Fotó: Sándor Levente


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."