Itthon » Közélet

Iszkiri a városnapokra

Ezek a pénteki program fő eseményei, ne maradj le semmiről!

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

fotó: jegy.hu
fotó: jegy.hu
szerkesztoÍRTA: UH.RO / KÖZLEMÉNY
2018. június 08., 12:41
0 hozzászólás. 

Az Udvarhely Napok idén június 8 és 10 között zajlanak, az első napi, vagyis a mai programból kiemeltek néhányat a szervezők.

Délután 4 órától kezdődik a városnapok ünnepélyes megnyitója a sétatéri pavilonban az Alla Breve Vegyeskar közreműködésével. Köszöntőt mond Gálfi Árpád polgármester. Vezényel Kovács László karnagy.

A megnyitó után közvetlenül, 16 óra 15 perckor a testvérvárosaink bemutatkozása következik. A települések delegációja mutatja be, hogy miért érdemes hozzájuk ellátogatni. Itt lesznek Barcs, Békéscsaba, Budapest, Cegléd, Dunaszerdahely, Hajdúdorog, Soroksár, Szabadka, Tatabánya, Tihany, Törökbálint és Vác küldöttségei.

Öt órától a minifocipályán kezdődik az Iszkiri zenekar gyerekkoncertje. Lesznek népszerű gyerekdalok és a zenekar saját szerzeményeit is meg lehet hallgatni a gyakorló apukák előadásában.

Este tíz órakor kezdődik a buli a nagyobbaknak, a tizennégy éves Anna and the Barbies nevű zenekar lép színpadra. Itt üzent Anna a rajongóknak.

Koncertjeiken olyan energiák szabadulnak fel a színpadon, amelyek mellett az sem tud ülve maradni, aki először hallja a nem csak fergeteges színpadi elemekkel tarkított, hanem mélyebb szövegvilággal is átszőtt produkciót – írják a szervezők.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."