Itthon » Művelődés

Kapunyitás Kányádi, Szilágyi és KAF nélkül

A három jeles irodalmi személyiség jelezte: egészségügyi, illetve munkahelyi problémák miatt nem lesz jelen a június 7-én, kedden este 19 órakor kezdődő irodalmi esten.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Jocha Károly sportújságíró

Ötkarikás élmények – könyvbemutató Jocha Károllyal

A neves sportújságíró olimpiai bajnokokkal készült...
Fotó: Hagyomanyok Háza

A Hagyományok Háza Székelyudvarhelyre jön

Agócs Gergellyel is találkozhatsz! Pásztormuzsikáról,...
DSC1139

Megfertőznék a fiatalokat

Mégpedig a legjobb hobbival, amitől kvízmesterré válik...

Bedohazi
Bedohazi
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2011. június 07., 14:41
0 hozzászólás. 

Az irodalmi estet szervező Erdély Magyar Irodalmáért Alapítvány (EMIA) vezetősége egy szerkesztőségünkbe eljuttatott közleményében értesített a változásról. Mint közölték, Kányádi Sándor és Kovács András Ferenc költők egészségügyi okok miatt nem lesznek jelen a rendezvényen, de „mindketten ígéretet tettek, hogy egy későbbi időpontban eljönnek hozzánk.".

Murányi Sándor Olivér írótól érdeklődve azt is megtudtuk, hogy időközben Szilágyi István íróval is kevesebb lett a vendégek sora, de a kedd esti Kapunyitás nem marad el. Aki teheti, ragadja meg az alkalmat, hogy egy kellemes estét töltsön el dr. Fried István professzor, Herder -díjas irodalomtörténész, kritikus, az erdélyi magyar irodalom két fenegyereke, Muszka Sándor és Karácsonyi Zsolt költő és természetesen az est házigazdái, Lőrincz György és Murányi Sándor írók társaságában.


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."