Itthon » Művelődés

Székelyudvarhely éjjel - fotókiállítás

A Múzeumok éjszakája apropóján a Haáz Rezső Múzeum által - Székelyudvarhely éjjel címmel - meghirdetett fotópályázatra beérkezett fotókból nyílt kiállítás július 20-án a múzeumban.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Jocha Károly sportújságíró

Ötkarikás élmények – könyvbemutató Jocha Károllyal

A neves sportújságíró olimpiai bajnokokkal készült...
Fotó: Hagyomanyok Háza

A Hagyományok Háza Székelyudvarhelyre jön

Agócs Gergellyel is találkozhatsz! Pásztormuzsikáról,...
DSC1139

Megfertőznék a fiatalokat

Mégpedig a legjobb hobbival, amitől kvízmesterré válik...

Bedohazi
Bedohazi
szerkesztoÍRTA: LÁZÁR EMESE
2011. július 20., 16:53
0 hozzászólás. 

A hivatalos megnyitót „mellőző" fotókiállítás mától, azaz július 20-tól látogatható a Haáz Rezső Múzeum időszakos kiállítótermében.

A fotópályázatra összesen 153 digitális fénykép érkezett be, amelyeknek egy részét a városunkban első ízben megrendezett Múzeumok éjszakája rendezvényen egy éjszakai vetített képes bemutatón már láthattak az érdeklődők.

„Ez az oka annak, hogy az intézmény vezetősége eltekintett a hivatalos megnyitók hagyományától" - mondta el portálunknak Miklós Zoltán igazgató.

A múzeum vezetősége, híven ígértéhez a „döntősnek" ítélt fotókat egy hónapig teszi közszemlére. A város éjszakai hangulatát megörökítő Bálint László, Csedő Attila, Deák Zoltán, Erősi Szabó Zsolt, György Tamás, ifj. Haáz Sándor, Mester Levente, Miklós Tünde, Orbán Csaba, Zoltáni Botond fotóit bemutató tárlat augusztus 20-ig lesz látogatható.


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."