Itthon » Közélet

Szívesen sétálnak még mindig

A Székelyudvarhelyi Rotary Club a szív világnapja alkalmából hatodik alkalommal szervezi meg a Szívek sétánya elnevezésű programját. Közös sétára és fotókiállításra várják az érdeklődőket.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

SzívekSétánya
Két éves már a Szívek sétánya
szerkesztoÍRTA: UH.RO/KÖZLEMÉNY
2018. szeptember 27., 16:14
0 hozzászólás. 

Mivel közeleg a szív világnapja, szeptember 30-án 12 órakor ismét felhívják a figyelmet a rendszeres mozgás pozitív hozadékaira. A Rotary Klub Szívek sétánya című rendezvény célja, hogy sétálni biztasson. A rendszeres séta lehet az egészséges életmód első lépése, mellyel nagymértékben megelőzhetőek a kardiovaszkuláris betegségek.

A város szombatfalvi kijáratánál várják vasárnap délben az érdeklődőket, kijelöltek egy majdnem három kilométeres útvonalat (a Szejkefürdőig és vissza), amelyet szemléletes táblákkal láttak el, hogy a gyaloglók tudják követni a megtett távot.

Tavalyelőtt először, lelkes természetjárókkal közösen meghirdettek egy fotópályázatot Szívecskék a Természetben témakörben. A beérkező több száz fényképből 40 darabot kifüggesztettek a sétány mentén, majd egy részét a fényképeknek a városi kórház kardiológiai osztályának adományozták.

Az idén is folytatták a fotópályázatot, a beküldött 200 fényképből állítják ki a legjobbakat, majd a sétán résztvevők ezekből fogják kiválasztani a „szívüknek legkedvesebbet”.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."