Itthon » Ifjúság

Ma este ismét Huli Buli

A szervezők ígéretének megfelelően két hét után ismét itt a huligánok bulija, most érdekességként játékokkal tarkítva.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kitartó fiatalság fotó: Miklós Csongor

Száz év vagány

Tudjátok meg, Iluska és Gyuri erősen várnak szombat...
Gimibolyabal18

Nézd, mit alkotott a Gimi!

Elkezdődött a gólyabálszezon, megnézheted nálunk a...
Golyabal17

Minden, amit a gólyabálokról tudnod kell

A gimiseket elítélik, a refiseket elvarázsolják,...

hulibulilogo
hulibulilogo
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2009. december 29., 13:10
0 hozzászólás. 


Amint arról korábban beszámoltunk, Udvarhelyre is elérkezett a Huli Buli nevű kezdeményezés Kolozsvár és Marosvásárhely után (és időközben a csíkszeredaiak is örülhetnek a rendezvénynek). A bulik célja annyi lenne, hogy jó hangulatot teremtsen, és összehozza a baráti társaságot, miközben egy jó kis házibuli hangulat kerekedik. Ez két héttel ezelőtt kimondottan jól sikerült, saját tapasztalataink alapján elmondhatjuk, hogy valóban volt valami különleges az egészben: nem tinidiszkón kellett részt vegyünk és tényleg rengeteg ismerős arc tűnt fel, volt egy kellemes hangulata az egésznek.

hulibulilogo

Most még rátesznek egy lapáttal a rendezők, ugyanis a zenén túl (amelyre egyébként szavazni is lehet) néhány vetélkedővel is színesítik a programot: olyan játékokon vehetünk részt, mint például csoportos sörivó verseny, kötélhúzás, Activity-szerű mutogatós játék, leghangosabb szurkolótáborok versenye, borkán vetélkedő és Lagzi Lajcsi hasonmás-verseny. A megmérettetések este 9 órától kezdődnek a Siculus Ifjúsági Házban, vagyis az UFF nagytermében, a fődíj pedig nem más, mint egy láda sör. Egy csapatban hat személy kell közreműködjön, a csapatok számát pedig tízben maximalizálták.

Ha szórakozásra és baráti hangulatú együttlétre vágyunk akkor mindenképp látogassuk meg ma este az UFF-ot, hiszen 5 lejért bejuthatunk a rendezvényre. Ha nincs kedvünk pénzt kiadni, akkor érdemes meglátogatni a Huli Buli honlapját, ahol ingyenes belépőt is nyerhetünk.

Bulira fel!


címkék: buli huli buli

0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."