Lyukasóra » Rendezvények

Letesztelik a friss húst

A pallósok különcködnek, a mezősök megőrültek, a kósosok álomvilágban élnek. Kezdődik a szezon.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
ovohely

Te le mersz-e menni a sötétbe?

VéR-el írt történelem a városháza pincéjében. Ilyen...
fotók: Dávid Anna Júlia drónfotók: Egyed Ufó Zoltán

Tömegfutás: bennünk van az X!

Ezerötszázan táncoltak, majd futottak gyorsabban, mint...
Izgalmas hétvége elé nézünk.

Tudjuk, mit csinálhatsz hétvégén

Érdemes kihasználni az évadzáró meleget.

Golyabal2016
A 2016-os városi gólyabál, fotó: az Udvarhelyi Fiatal Fórum Facebook-oldala
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2017. október 04., 10:04
1 hozzászólás. 

Elkezdődött a 2017-18-as tanév, amelyet a sulisok így kezdtek el három héttel ezelőtt, és hétvégén elérkeznek a várva várt gólyabálok is.

Gimisztikusak

Elsőként a hegyen tanuló gimisek kilencedikesei mutatkoznak be. A Gymisterious névre keresztelt gólyabál témáját „elég nehéz leírni", mondta Tófalvi Adrián szervező. A vetélkedőre azért is érdemes elmenni, mert a Szomszédnéni Produkciós Iroda lesz a házigazda. Ha a show-t mégis kihagynád, de megráznád a fencit, a Jungle rendezvénytermében teheted meg, ahol Nick Havsen és Hunay a nagyobb, Marque és Tamash a kisebb teremben zenél.

Időpont: október 6., 19 óra (kapunyitás 18 óra)

Helyszín: Siculus Ifjúsági Ház

Belépő: 10 lej (5 lej, ha csak a bulira mész)

Gólyavatnak

A refis gólyák közül egy héttel a gimisek bulija után választják ki a legügyesebb párt. A Refibeavatott a gólyabál címe, ugyanis A beavatott című filmre építik fel a végzősök az estet, árulta el Farkas Tamás szervező. Csoma Zsuzsa és Dániel Balázs végzős diákok vezénylik le a gólyabált.

Az átlagtól eltérően a refisek a Mokkába várják az ünneplő sulisokat. A lokál földszintjén Thomas (akivel interjút is olvashattatok portálunkon) és Little B lesz a hangulatfelelős, míg a Players Roomban egy kicsit technósabbra veszik a figurát, ott Marque és Tamash zenél.

Időpont: október 13., 19 óra (kapunyitás 18 óra)

Helyszín: Siculus Ifjúsági Ház

Belépő: 10 lej (5 lej, ha csak a bulira mész)

Horror-bál

Október 20-án rendezik a Pedaz nevű estet, vagyis a Peda gólyabálját. Itt szintén diákok, Incze Zoltán és Kedves „Szlemmes" Kriszta lesznek a műsorvezetők, tájékoztatott Ráduly Adrienn szervező. Az est témájául Stephen King Az című könyvének adaptációja, az idei év egyik legnagyobb horror-durranása szolgál. A diákok a Jungle rendezvénytermébe vonulnak át az előadás után, itt Sümecz és Little B húzza el a nótáikat.

Időpont: október 20., 19 óra (kapunyitás 18 óra)

Helyszín: Siculus Ifjúsági Ház

Belépő: 10 lej (5 lej, ha csak a bulira mész)

Álomvilágban élnek

A Kós Károly Szakközépiskola gólyabálját október 27-én rendezik. Káli Szilárd szervező elmondta, a név még alakulóban van, de az álomvilág lesz a téma. A kósosok is diáktársakat jelöltek ki a házigazda szerepekre, az UFF nagytermében szervezett bulit az ő esetükben is Hunay zenéli végig a Jungle rendezvénytermében. Jegyeket a szervezőknél lehet majd váltani, de még nem árusítják ezeket.

Időpont: október 27., 19 óra (kapunyitás 18 óra)

Helyszín: Siculus Ifjúsági Ház

Belépő: 10 lej (5 lej, ha csak a bulira mész)

Vissza, játszani

A Marin Predában a tizedikeseké a megtiszteltetés, hogy megszervezhetik a gólyabált. Sok még a tisztázatlan kérdés, de Kövecsi Tamás szervező elárulta, hogy 27-én az iskola sporttermében lesz megrendezve a vetélkedő, amelynek témája a gyerekkor. A sportteremből egészen a Kossuth utcáig vonulnak majd a diákok, a gólyabált követő buli a Broadway Pubban lesz.

Időpont: október 17., 19 óra (kapunyitás 18 óra)

Helyszín: A Marin Preda Iskola sportterme

Belépő: 5 lej

Ezek megőrültek

Az Eötvös József Mezőgazdasági Szakközépiskola végzőseinek még egy hónap van hátra a szervezésből, így több fontos kérdés is megoldásra vár, tudtuk meg Fülöp Bettina szervezőtől. A helyszín és az időpont már biztos, illetve az, hogy a TV2 Ezek megőrültek című műsora szolgál majd témául. A mezősök is a Jungleben fogják kitáncolni a megmaradt energiákat, nekik a vásárhelyi Andrei Chelbezan biztosítja a talpalávalót.

Időpont: november 3., 19 óra (kapunyitás 18 óra)

Helyszín: Siculus Ifjúsági Ház

Különcködnek

A pallósok rendezvénye is elég sokára van még, ezért náluk is bőven vannak kérdőjelek a 60-as évekre épülő gólyabállal kapcsolatban. A művészeti a másik iskola, amelyben nem a végzősök, hanem a tizedikesek szervezik a gólyabált. Nem csak ebben különleges a Palló gólyabálja: a többi iskolától eltérően, ők a Székelyföldi Filharmónia koncerttermében (a régi Stúdió Mozi terme) rendezik a vetélkedőt, a buli az ő esetükben is a Jungle-ben lesz majd.

Időpont: november 10.

Helyszín: A Székelyföldi Filharmónia koncertterme

Belépő: 10 lej

Rémálom a sportteremben

Nem csak a Mező, a Bányai gólyabálját is november 3-án rendezik. Bakos Annabella szervező megsúgta, hogy bár az iskolájuk sporttermében lesz a rendezvény, mindenki számára nyitott, sőt szeretettel látnak. Csak kemény idegzetűek menjenek, mert a ScaryBányai névre keresztelt est témája a félelem. A vetélkedőt követő buli a Mokkában lesz, ahol attól függően, hogy mire vágyik, Nitzu vagy Thomas zenéire bulizhat a nép.

Időpont: november 3., 19 óra (kapunyitás 18 óra)

Helyszín: a Bányai János Szakközépiskola sportterme

Belépő: 10 lej (5 lej, ha csak a bulira mész)

A városi gólyabált november 17-én, pénteken szervezi az Udvarhelyi Fiatal Fórum, de oda már valószínűleg mi is beugrunk, hiszen tavaly is nagyon élveztük.



1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
otto9876
2017-10-04 16:49:36
....
Aki friss"hús"-nak nevezi,annak is nézi!

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."