Itthon » Ifjúság

Jégkarnevál, Valentin napi buli és Hóhányó Olimpia

Februárban némi változással ugyan, de minden beígért programot tető alá hoznak az Udvarhelyi Fiatal Fórum tagjai.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kitartó fiatalság fotó: Miklós Csongor

Száz év vagány

Tudjátok meg, Iluska és Gyuri erősen várnak szombat...
Gimibolyabal18

Nézd, mit alkotott a Gimi!

Elkezdődött a gólyabálszezon, megnézheted nálunk a...
Golyabal17

Minden, amit a gólyabálokról tudnod kell

A gimiseket elítélik, a refiseket elvarázsolják,...

korcsolya
korcsolya
szerkesztoÍRTA: BEDŐHÁZI ATTILA-CSABA
2010. február 01., 13:31
0 hozzászólás. 


„A buli színesítésén dolgozunk, idén viszont elmarad az iskolák közti vetélkedő” – közölte Vass Orsolya, az UFF alelnöke a Valentin napi bulit illetően. Tombola és villámposta valószínűleg lesz, de erről még folynak az egyeztetések. Ami viszont újdonságnak számít, az az eskető fülke, amelyben a fiatalok összeházasodhatnak, sőt erről egy bizonylatot is kapnak. Az esemény február 12-én, pénteken lesz a Siculus Ifjúsági Házban.

korcsolya

A vakáció miatt megváltozott a Jégkarnevál időpontja. Nem marad el, csak a beharangozott február hatodika helyett 14-én korcsolyázhatunk jelmezbe öltözve. „Az iskolákat körbejárva, a szabadságról visszaérkezett diákokat, elsősorban a kicsiket felkeressük és jégkrajcárt osztunk szét közöttük” – informált Vass Orsolya. Tea és zsíroskenyér jár a tallérokért a jégkarneválozóknak. A program délelőtt a kicsiknek, délután pedig a nagyobbaknak szól. Így 10 órától jelmezbemutatóra várják őket. Mondani sem kell, aki beöltözik, az ingyen léphet a jégre. Délután műkorcsolya-bemutatóval is kedveskednek a karneválosoknak, a Csíkszeredai Sport Clubnál tevékenykedő Löffler Bogyó Mária nyolc tanítványa kápráztatja el a közönséget. Aztán ifjúsági vetélkedőkön lehet részt venni, akár csapatoknak is. Este a Valentin napról szól: romantikus korcsolyázásra várják a párokat vagy egyedülállókat, akik a jégen keresik társukat, hiszen lesz villámposta és hangosbemondón közlik az üzeneteket.

UFF_meghivo

A Hóhányó Olimpia 25-28-ig terjedő időszakban várja a szórakozni vágyókat a Madarasi Hargitán. „Idén gondoltunk azokra is, akik kevésbé vesznek részt a havas dolgokban, azoknak benti kikapcsolódási lehetőségeket biztosítunk” – fogalmazott a szervező. A népszerű hófoci és a jó buli garantált.

A rendezvényekre a későbbiekben visszatérünk, akkor majd a teljes program mellett az aktualitásokról is beszámolunk.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."