Itthon » Ifjúság

Ebből jó, ha nem maradsz ki

Az egy dolog, hogy szétbulizod az agyad, de még a város életébe is beleszólhatsz. Te lehetsz a következő Fekete Dani.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kitartó fiatalság fotó: Miklós Csongor

Száz év vagány

Tudjátok meg, Iluska és Gyuri erősen várnak szombat...
Gimibolyabal18

Nézd, mit alkotott a Gimi!

Elkezdődött a gólyabálszezon, megnézheted nálunk a...
Golyabal17

Minden, amit a gólyabálokról tudnod kell

A gimiseket elítélik, a refiseket elvarázsolják,...

Diaknapok17
Diáknapok, fotó: a Székelyudvarhelyi Diáknapok Facebook oldala
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2018. február 28., 14:25
0 hozzászólás. 

Az Udvarhelyi Fiatal Fórum május 8 és 13 között rendezi meg a 26. Székelyudvarhelyi Diáknapokat, amelyre egészen március 31-ig várják a diáknapozni vágyó csapatok jelentkezését!

Az idei diáknapokon párhuzamosan két verseny is zajlani fog. A diáknapos hét végére kiderül, hogy melyik csapat gyűjti a legtöbb pontot és válik ez által a 2018-as huszonhatodik Diáknapok legjobb csapatává, valamint a szavazatok és szimpátia alapján eldől, hogy ki fogja egy évig megkapni a Székelyudvarhely diákpolgármestere címet.

A diáknapok győztes csapata és a diákpolgármester nem szükséges, hogy egy csapathoz tartozzanak!

A 2018-as diáknapok témája az országok, az országok közötti versengés és a világbéke lesznek. Minden csapatnak egy országot kell képviselnie, egy ideális világot, egy tökéletesen saját ízlésre szabott birodalmat, vagyis egy képzeletbeli, fantáziadús helyet. A jelentkezéshez ennek kitalálása a legfontosabb tennivaló, illetve megfogalmazni a csapat céljait, és kijelölni a diákpolgármester jelöltet.

Egy csapat létszáma legkevesebb 10, legtöbb 15 fő lehet és 9-12. osztályos diákok alkothatják, de minden csapatban kötelező lennie legalább két kilencedikes tanulónak. A csapatban lehet három székelyudvarhelyi felsőoktatásban tanuló is, ez nem kötelező, az viszont igen, hogy minden csapat tartalmazzon legalább három lányt és három fiút.

A jelentkezéshez ezt a formanyomtatvány kell kitöltened, és ha még nem töltötted be tizennyolcadik életévedet, akkor egy szülői beleegyező nyilatkozatot is köteles vagy felmutatni, amelyet innen tölthetsz le. Nem elég kitöltened a jelentkezési ívet, a csapatodnak a Kossuth-utcai UFF irodában le kell fizetnie a 200 lejes benevezési díjat a jelentkezési határidőig.

Nem árt sietnetek sem, hiszen a csapatok maximális létszáma 16, az a 16 csapat vesz részt a diáknapokon, akik minden feltételt teljesítenek a határidőig, ha több csapat is jelentkezik, az első tizenhatnak ad részvételi jogot az UFF szervező csapata.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."