Itthon » Ifjúság

Közeledik a XV. Hóhányó Olimpia

Véglegesült a nagy népszerűségnek örvendő, hóbortos téli rendezvény idei kiadásának programja.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kitartó fiatalság fotó: Miklós Csongor

Száz év vagány

Tudjátok meg, Iluska és Gyuri erősen várnak szombat...
Gimibolyabal18

Nézd, mit alkotott a Gimi!

Elkezdődött a gólyabálszezon, megnézheted nálunk a...
Golyabal17

Minden, amit a gólyabálokról tudnod kell

A gimiseket elítélik, a refiseket elvarázsolják,...

hohanyo_1
hohanyo_1
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2010. február 09., 17:53
0 hozzászólás. 


Február 25. és 28. között kerül megrendezésre tizenötödik alkalommal a Madarasi Hargitán a Hóhányó Olimpia, ami a vicces, szórakoztató csapatjátékaival mindig egy vonzó rendezvény volt a fiatalok körében. A Temesvári Magyar Diákszervezet, az Udvarhelyi Fiatal Fórum és a Magyar Ifjúsági Szervezetek Szövetsége idén is megrendezi az eseményt, melynek programját Balázs Ferenc, az egyik főszervező részletezte.

hohanyo_3

Elsőként ugye be kell nevezni, ami 25-én délután 3 és 4 óra között tehető meg a madarasi menedékházban. Leginkább 8-12 fős csapatokra számítanak, de ez nem kőbe vésett szabály, némiképp el lehet térni ettől a létszámtól. Ezen a napon csak benti programok lesznek, elsőként egy 3 perces humoros bemutatkozással állhat elő mindegyik csapat, ezt egy kis Activityzés követi, végül pedig gyurmázhatnak is a résztvevők. A játék lényege a kreativitás és a humor lesz, ugyanis a versenyzőknek ismert személyeket kell majd megformálniuk.

hohanyo_2

Szombaton már a fő eseményekre, vagyis a kinti tevékenységekre is sor kerül. Lesz itt először paintball célba lövés, majd hó-szumó, centrifuga, kötélhúzás, hóugróverseny, hótáncverseny és végül hófoci is. Azok számára is kínálnak szórakozási lehetőséget, akik nem rajonganak a hidegben való sportolásért, ugyanis lesz póker-, malom- és amőba-bajnokság is, melyekre minden csapatból egy személyt várnak. Az utolsó szabadtéri próba, vagyis a hófoci után csocsóbajnokság is lesz, melyre minden csapatból két tag jelentkezését várják.

hohanyo_1

Előzetesen is lehet jelentkezni az olimpiára, az UFF irodájában Vass Orsolyát kell zargatni a 0266-213.371-es telefonszámon, a TMD-nél pedig Simma Péter felel az adminisztrációért, akit a 0788-498.778 számon lehet elérni. További információkat a szervezőkről, a szálláslehetőségekről és az előző Hóhányó Olimpiákról a www.hohanyo.ro címen érdemes keresni.


címkék: hohanyo olimpia uff

0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."