Itthon » Ifjúság

Ismét lesz HuliBuli a hétvégén

Eltelt két hét, így megint jöhet egy újabb fergeteges HuliBuli, most némi extrával is, az ismerkedést könnyítve.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kitartó fiatalság fotó: Miklós Csongor

Száz év vagány

Tudjátok meg, Iluska és Gyuri erősen várnak szombat...
Gimibolyabal18

Nézd, mit alkotott a Gimi!

Elkezdődött a gólyabálszezon, megnézheted nálunk a...
Golyabal17

Minden, amit a gólyabálokról tudnod kell

A gimiseket elítélik, a refiseket elvarázsolják,...

hulibulilogo
hulibulilogo
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2010. február 10., 15:50
0 hozzászólás. 


Utoljára két hete volt városunkban is HuliBuli, az ígéretekhez híven pedig most jön a következő. A múltkorihoz hasonlóan ezúttal is a Park étterem lesz a helyszín, így arra orientálódjon, akinek kedve lenne pénteken este 10 órától egy nagyot bulizni. Most némi különlegessége is lesz a partinak, méghozzá az, hogy a bejáratnál mindenki választhat magának egyet a négy különböző színű karkötő közül. Lesz narancssárga, ami a szabadelvűeknek ajánlott, ugyanis azt jelenti, hogy viselője mindenre nyitott az este folyamán. A rózsaszín sem jelent leküzdhetetlen akadályokat, viselője ezzel azt mondja „ha eleget iszom, beszélhetünk róla…”.

hulibuli_plakat_udvarhely_100212_copy

A piros karszalag jelentése annyi, hogy hordozója szívesen megadná telefonszámát valakinek, aki érdeklődik és még aranyos is. A fehér szín általában a tisztaság jele, itt sincs ez másképp; nem érdemes annak udvarolni, akin ilyen van, ugyanis ezzel a szalaggal azt mondja, bocsi, de foglalt vagyok. Nos ha kedvet kaptál a bulira, akkor még akár ingyen is bejuthatsz (nem mintha drága lenne a beugró, csak 5 RON) csak tippelned kell egyet a HuliBuli játékán, az első három helyesen válaszoló egy ingyenes belépőt kap.

A hangulatodat is megalapozhatod, ha részt veszel a Yahoo Messengeren zajló játékban, ennek nyereménye ugyanis szokás szerint egy láda sör. Ennyi jó ajánlat után kihagyhatatlannak számít a pénteki HuliBuli, szóval játékra fel, aztán majd nyomás a buliba.


címkék: buli hulibuli

0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."