Itthon » Ifjúság

Gondolán hozzák a gólyákat

Végső ütközetéhez érkezett városunk nyolc iskolájának egy-egy gólyapárja. A péntek esti vetélkedő témája a velencei karnevál lesz.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kitartó fiatalság fotó: Miklós Csongor

Száz év vagány

Tudjátok meg, Iluska és Gyuri erősen várnak szombat...
Gimibolyabal18

Nézd, mit alkotott a Gimi!

Elkezdődött a gólyabálszezon, megnézheted nálunk a...
Golyabal17

Minden, amit a gólyabálokról tudnod kell

A gimiseket elítélik, a refiseket elvarázsolják,...

velencei golyabal
Velencei karnevál, fotó: Fülöp Attila gólyabál előzetes kisfilmje
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2015. november 12., 15:29
0 hozzászólás. 

Ha még nem sikerült, itt az ideje, hogy jegyet válts az udvarhelyi gólyák végső megmérettetésére az Uff-irodában, a Tea Pubban vagy a Corso kávézóban 10 lejért. November 13-án, pénteken mind a nyolc udvarhelyi középiskola győztes gólyapárja ringbe száll a városi gólyakirály és gólyakirályné címekért az Ifiházban. Idén a szervezők remélhetőleg nem vezettek meg a tavalyi átverésükhöz hasonlóan, és a gólyabál témája valóban a velencei karnevál lesz majd.

Az iskolák kilencedikes képviselői öt próbán mérhetik majd össze erejüket, de ezenfelül egy közös előadásban is megmutatják magukat. Az Udvarhelyi Fiatal Fórum 50 fős szervezőbrigádja szintén közös előadással készül a 19 órától kezdődő eseményre. A próbák lejárta után egy „véndiákokból" álló zsűri, amelyben minden iskola képviselve van, fogja eldönteni a győztes gólyapár kilétét.

Az előadás után két helyszínen is levezetheted a felgyűlt feszültséget, hiszen ugyanazzal a karszalaggal ellátogathatsz a Jungle mindkét termébe, az egyikben DJ Hunay, a másikban DJ DNYD lovagolja a lemezeket, viszont a Tea Pubban is maradhatsz, ahol Tóth Árpi adja a talpalávalót.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."