Itthon » Ifjúság

Ifi Napok Hargita Megyében 2010

Végetért Homoródfürdőn a Nyüzsgészóna az Ifi Napok Hargita Megyében 2010 nyitó programja.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kitartó fiatalság fotó: Miklós Csongor

Száz év vagány

Tudjátok meg, Iluska és Gyuri erősen várnak szombat...
Gimibolyabal18

Nézd, mit alkotott a Gimi!

Elkezdődött a gólyabálszezon, megnézheted nálunk a...
Golyabal17

Minden, amit a gólyabálokról tudnod kell

A gimiseket elítélik, a refiseket elvarázsolják,...

DSCF0532
DSCF0532
szerkesztoÍRTA: BEDŐHÁZI ATTILA-CSABA
2010. május 04., 07:46
0 hozzászólás. 


A tavalyi sikeren felbuzdulva a szervezők idén is fontosnak tartották az Országos Ifjúsági Nap megszervezését. A rendezvénysorozat részeként Hargita megyében is megszervezték az Ifi Napokat, amelyet május 30-án Homoródfürdőn nyitott meg Csedő Zsófia a Hargita Megyei Ifjúsági Igazgatóság vezetője.

DSCF0532

A tíznapos rendezvénysorozat a Nyüzsgészóna elnevezésű eseménnyel indult, amelyre mintegy 150 középiskolás diák jelentkezett. A homoródfürdői eseményen részt vevő fiataloknak a Csíki Diáktanácsok Egyesületének tagjai által koordinált csapatépítő tevékenységek révén lehetőségük volt egymással jobban megismerkedni, valamint számos programra, vetélkedőre nevezhettek be, amelyeket az ifjúsági igazgatóság a Hargita Megyei Sportigazgatósággal, és a Hargita Megyei Hegyimentő Közszolgálattal partnerségben szervezett. Mindenki szabadon válogathatott a neki leginkább megfelelő programok közül. Volt, akinek csak bulizni és lazítani volt kedve, mások aktívan bekapcsolódtak minden programba. A pénteki és szombati, éjszakába nyúló bulik mindenki számára kikapcsolódást biztosítottak.

DSCF0555

A hét folyamán szívesen várnak minden fiatalt az Ifi Napok többi rendezvényeire is, valamint a május 7-ére szervezett ifjúsági találkozóra és konferenciára, ahova még mindig lehet jelentkezni és jelölni az ifjúságért kiemelkedően tevékenykedő fiatalokat, szervezeteket és ifjúságbarát önkormányzatokat.

Szervezők: Hargita Megyei Ifjúsági Igazgatóság, Hargita Megye Tanácsa Partnerek: Hargita Megyei Sportigazgatóság, Csíki Diáktanácsok Egyesülete (Csíki DT), Csík Terület Ifjúsági Tanácsa (CSTIT), Csíkszereda Polgármesteri Hivatala, Serv-Mont-Har egyesület, Sapienta EMTE Hallgatói Önkormányzata, Csíki Sportegylet, Szakszervezetek Művelődési Háza, Hargita Megyei Diáktanács (HADIT).


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."