Itthon » Ifjúság

Szavazó diákok a Patkóban

11 órakor kezdődött és 16 óráig várják a voksolókat a XVIII. Diáknapok mai, egyik legfontosabb eseményére, a szavazásra.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kitartó fiatalság fotó: Miklós Csongor

Száz év vagány

Tudjátok meg, Iluska és Gyuri erősen várnak szombat...
Gimibolyabal18

Nézd, mit alkotott a Gimi!

Elkezdődött a gólyabálszezon, megnézheted nálunk a...
Golyabal17

Minden, amit a gólyabálokról tudnod kell

A gimiseket elítélik, a refiseket elvarázsolják,...

Szavazasjo
Szavazasjo
szerkesztoÍRTA: BEDŐHÁZI ATTILA-CSABA
2010. május 14., 12:14
0 hozzászólás. 


„800 szavazólapot hoztunk, de a gép folyamatosan fénymásol” – mondta a szervező Vass Orsolya, az UFF alelnöke. A 12 órás eredmények szerint körülbelül eddig 500-an jöttek a Patkóba, hogy letegyék voksukat a nekik legszimpatikusabb jelöltre és kampánycsapatára.

Szavazasjo

"Szünetben érkeznek inkább, de az sem ritka, hogy óra közben szavaznak a diákok" – fogalmazott a szervező, aki azt is elárulta, hogy idén egy urnafelelős figyeli a dobozhoz járulókat, ezzel is elkerülve a nem tisztességesen szavazók okozta gondokat. Mint megtudtuk, volt rá példa, hogy egy emberke több szavazólappal próbálta növelni a hozzá közel álló párt esélyeit, de voltak akik egy szavazólapot lefénymásoltak és így voksoltak, ezért több szavazat gyűlt össze, mint ahány név mellé „pipa” került.

Szavazas1

A nagy sürgés-forgásban a kampányban résztvevő csapatok szemétszobrokat állítottak ki a főtérre, nekik javallott volt ezek elkészítése, hiszen ezek is pontot érnek a megmérettetésen. A Diáknapok soron következő dobása a V.I.P. party kamion, ami 14 órától indul ismeretlen helyszínről, de észrevesszük, hogy hol jár, mondják a szervezők. A mozgó bulira előzetesen kellett feliratkozni, ugyanis idén is szeretnék elkerülni a baleseteket, ezért a kiinduló pont titkos. „Sokan azt hiszik, hogy a Patkóból fog elindulni a kamion, de nem.” – mondta a szervező.

A szavazásra egyébként mindenkit szeretettel várnak, nem csak a diákokat. Azok, akik nem a kampányban szereplő iskolákban járnak (Refi, Peda, Palló, Kós, Gimi), illetve a felnőttek, kisiskolások, nyugdíjasok, szülők, azaz a városlakók, azok a Más asztalnál, személyi igazolvánnyal tehetik le kedvenc csapatukra, jelöltjükre a voksot.


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."