Itthon » Ifjúság

Megérte kinyitni a könyvet

Díjazták a Bethlen Gábor Általános Iskola legnagyobb könyvmolyait. Bőséges jutalmat hozott az olvasás.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kitartó fiatalság fotó: Miklós Csongor

Száz év vagány

Tudjátok meg, Iluska és Gyuri erősen várnak szombat...
Gimibolyabal18

Nézd, mit alkotott a Gimi!

Elkezdődött a gólyabálszezon, megnézheted nálunk a...
Golyabal17

Minden, amit a gólyabálokról tudnod kell

A gimiseket elítélik, a refiseket elvarázsolják,...

Kellemes hobbival gyűjthettek pontokat a gyerekek
Kellemes hobbival gyűjthettek pontokat a gyerekek
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2016. június 08., 09:01
0 hozzászólás. 

A Bethlen Gábor Általános Iskola könyvtára harmadik alkalommal hirdette meg Olvasni jó! című iskolai szintű könyvvadász versenyét, amely során a világ egyik legjobb kikapcsolódási lehetőségével gyűjthettek pontokat a diákok – áll a sulikönyvtár beszámolójában.

A versenyt számos, a diákok által rajzolt plakát és könyvjelző hirdette, az elolvasott, meghallgatott mesékről pedig rengeteg rajz, feladatlap és könyvajánló készült. Az esemény a tanév második olvasó rendezvénye volt, hiszen az első félévben a Tudomány és technika bűvöletében című vetélkedőbe kapcsolódtak be a diákok.

Díjeső a tanulóknak

A jó olvasó diákokat június 6-án, a díjátadó ünnepségen értékes díjakkal örvendeztették meg, a verseny támogatóinak köszönhetően. Díjat, illetve dicséretet kapott Sebők Szidónia VII. A osztályos tanuló, Vetésy Dalma II. A osztályos tanuló, Nagy Dóra II. A osztályos tanuló, Szász Bencze Brigitta III. A osztályos tanuló és Dobos Andrea V. A osztályos tanuló.

A diákok könyvajándékot, az Augusztusi Alkotótáborban való részvételt, gyerekbérletet, a Városi Könyvtár Olvasótáborába szóló meghívást és könyvtári ajándékcsomagot kaptak.

Évfolyamelső könyvvadász díjban részesült Sebők Szidónia (VII. A), Dobos Andrea (VI.A), Benedekfi Andrea (V. A), Lőrinczi Dorottya (IV. B), Szász Bencze Barbara (III. A), Vetésy Dalma (II.A), Seres Szidónia (I. B).

A könyvajándékok mellett a legügyesebb osztály, a II. A nyert egy tűzzománc-foglalkozást, valamint egy egyhetes olvasótábori részvételt az iskola könyvtárában. Az első 17 legügyesebb könyvvadász ajándéka egy kirándulás Brassóba, valamint belépő az Udvarhely Néptáncműhely előadására.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."