Itthon » Ifjúság

Díjeső a nyári élményekért

Megvannak az UIET idei instagramos fotópályázatának nyertesei.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kitartó fiatalság fotó: Miklós Csongor

Száz év vagány

Tudjátok meg, Iluska és Gyuri erősen várnak szombat...
Gimibolyabal18

Nézd, mit alkotott a Gimi!

Elkezdődött a gólyabálszezon, megnézheted nálunk a...
Golyabal17

Minden, amit a gólyabálokról tudnod kell

A gimiseket elítélik, a refiseket elvarázsolják,...

Értékes nyereményekért küldhettek be nyári fotókat a résztvevők. Takács Andrea díjazott alkotása
Értékes nyereményekért küldhettek be nyári fotókat a résztvevők. Takács Andrea díjazott alkotása
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2016. szeptember 13., 11:41
0 hozzászólás. 

GoPro kamerát, siklóernyőzést és más különleges nyereményeket zsebeltek be az Udvarhelyszéki Ifjúsági Egyeztető Tanács Az én nyaram című fotópályázatának díjazottjai.

A fotópályázat felhívására idén több mint hatszáz nyári élményeket megörökítő fotót töltöttek fel az Instagramra, az #uietinsta16 hashtaggel ellátva. A szabályzatnak megfelelően beküldött fotókat kiállították az ifjúsági szervezet székhelyén, a II. Rákóczi Ferenc utcai Szabad Európa Kávéházban.

Uietinsta 2016 matebence

Fotórészlet Máté Bence díjazott munkájából

A kiállítótérben egész múlt héten meg lehetett tekinteni a fesztiválokról, nyaralásokon, érettségin, barátokkal, természetben, tengerparton, hegyekben, limonádészürcsölés közben készült fotókat, de napszemüveges, szalmakalapos, házikedvences és más, a nyárhoz kötődő témájú alkotás is visszakacsintott a falakról.

A kiállítás eredményhirdető közleményéből kiderül, naponta 50-60 érdeklődő látogatott el a Szabad Európa Kávéházba, ők kis szívecskékkel voksolhattak a legkedveltebb alkotásokra.

Uietinsta 2016 verestimea

Az egyik különdíjas fotó, szerzője Veres Tímea

A kedveléseket szeptember 12-én, hétfőn összesítették, s ekkor hirdették ki az idei nyerteseket is.

Takács Andrea (@takacsandi) szerezte meg az Instagramon az uietinsta16 hashtag alatt a legtöbb lájkot, szám szerint 403-at, az ő nyereménye egy siklóernyős repülős kaland.

 

Boros Ábel (@abelboros17) a kiállításon gyűjtötte be a legtöbb szívecskét, 470 darabot, így ő vihette haza a GoPro kamerát.

 

Az UIET udvarhelyszéki fotósok alkotta zsűrije Máté Bence (@matebence19) fotóját értékelte a legjobbnak, ő egy UV-szűrős, polarizált napszemüveg boldog tulajdonosa lett.

 

Különdíjasként Veres Tímea Kata (@timivrs) egy SZKC-bérlettel, Gönczi Dezső (@gonczidezso) egy 50 lej értékű, a Suszti Trend divatboltban levásárolható utalvánnyal, Lukácsi Noémi (@lk_naomi) pedig egy Bolero divatboltos, 50 lejes vásárlási utalvánnyal gazdagodott.

A kiállítás díjátadóját kedden délután tartják. A pályázatra beérkezett alkotások tavalyhoz képest megkétszereződtek, és a szervezők rengeteg pozitív visszajelzést kaptak. E sikeren felbuzdulva úgy tervezik, hogy lesz még folytatása az uietinsta kiállításnak – írják a közleményben.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."