Itthon » Ifjúság

Szavazz a legőrültebb gólyapárra!

Gondolatokat olvasnak és irányítanak, megduplázzák magukat és techno bulikba repdesnek. Ők az idei év gólyakirályai.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kitartó fiatalság fotó: Miklós Csongor

Száz év vagány

Tudjátok meg, Iluska és Gyuri erősen várnak szombat...
Gimibolyabal18

Nézd, mit alkotott a Gimi!

Elkezdődött a gólyabálszezon, megnézheted nálunk a...
Golyabal17

Minden, amit a gólyabálokról tudnod kell

A gimiseket elítélik, a refiseket elvarázsolják,...

GalElodfotoi
A csipet-csapat zöme, fotó: Gál Előd
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2016. november 17., 16:06
0 hozzászólás. 

Bekukkantottunk az Udvarhelyi Fiatal Fórum irodájába, hogy megnézzük, kik azok, akik pénteken 19 óra után az Ifiházban megnyerhetik az idei városi gólyabált, amelynek őrület, de az elmegyógyintézet a témája! Éppen forgatásra készültek a kismadarak, miközben elmesélték nekünk, ha egy nap erejéig szupererőt választhatnának, mi lenne az.

Csekkold a versenyzőket és cikkünk alján szavazz, szerinted ki a legmenőbb gólyapár! A listát aszerint alakítottuk, amilyen sorrendben beszéltünk a párokkal.

Gimi

Dusinszki Orsolya és Dávid Tibor, a Gimi gólyabáljának nyertesei, úgy gondolják, hogy elég kreatívak ahhoz, hogy elsők legyenek városi szinten is. Tibi szerint a témából is ki tudnak hozni jó dolgokat. Nem, nincs semmi bajuk, teljesen egészségesek szellemileg. Összeszokott párosnak tartják magukat.

gimi

Ha Tibi egy napig szupererővel rendelkezhetne, az emberek gondolataiban turkálna, mert könnyebben tudná intézni az ügyeit és azon a napon a suliban is könnyebben menne minden. Reméljük egy felmérőkkel teletűzdelt napra össze is jön neki a szuperhősség. A srác ötlete annyira kapós volt, hogy párja, Orsi is ugyanezt a szuperképességet választaná.

Refi

Sólyom Beáta és András Előd a Refit képviselik majd a gólyák megmérettetésén. Előd a győzelmi esélyeiket latolgatva nem volt túl optimista. „Nincs esélyünk nyerni. Van esélyünk, csak nem sok" – vívódott magában, hozzátéve, hogy bitang erős a mezőny, a legjobbak vannak jelen. Beáta azért reménykedik, szerinte nagyon jól működnek együtt, ezért lehetnek ők a befutók.

refi

Ő láthatatlan lenne legszívesebben egy napra, hogy mindenhova be tudjon jutni és beszélgetéseket tudjon kihallgatni. Nekünk tetszik az ötlet, hiszen az információ hatalom. Előd megduplázná magát, hogy míg az egyik énje az iskolapadban ülne, a másik addig szabadon járhassa útját.

Palló

András Katalin és Román Gergely a Palló reménységei. Kata nagyon bízik abban, hogy nyerhetnek, megtesznek mindent majd azért, hogy ne hozzanak szégyent az iskolára, egyébként is úgy érzik, hogy nagyon jól tudnak összedolgozni.

pallo

A pallós gólyáknak úgy tűnik, nagyon mehetnékük van, hiszen Gergő az időben utazna egy napig, Kata pedig teleportálni szeretne.

Kós

Bodó Szilvia és Lukács Hunor a Kós győztes gólyapárja. Huni elmondta, hogy az iskolájuk gólyabálja előtt nem gondolták, hogy nyerhetnek, de most pozitívan állnak a megmérettetés elé, nem kishitűek.

kos

Úgy látszik, a lányok mindenről akarnak tudni, Szilvia is ezzel indokolta, hogy a láthatatlanságot választaná szupererőként. Huni a jövőbe látna, ha tehetné, hogy tudja, mi várja holnap, jövő héten, vagy tíz év múlva. Úgy tűnik, nem akar felkészületlenül nekivágni a jövőnek.

Mező

Szilágyi Rita és Gergely Viktor, a Mező gólyabáljának nyertesei reménykednek a jó eredményben, de nem stresszelik túl a dolgot, inkább szeretnék jól érezni magukat. Rita szerint ők is az összeszokott párosok sorát erősítik.

mezo

Viktor sokat nem gondolkozott az áhított szuperképességen, rögtön rávágta, hogy megállítaná az időt. Még a mi eszünkön is túljárt, ugyanis abba nem gondoltunk bele, hogy mi van az egy napig használható szupererővel, ha valaki megállítja az időt pont azon a napon. Kata mások gondolatait és érzéseit irányítaná.

Peda

Szabó Aletta és Márton András a Pedából érkeznek a trónra kerülésért, azaz gólyafészekbe kerülésért. „Nyerhetni nyerhetünk, bárki nyerhet, ez a lényege a gólyabálnak" – tért ki a válasz elől András, aztán elmondta, megpróbálják minél viccesebben és kreatívabban venni a megpróbáltatásokat.

peda

Ő Superman lenne, mert neki minden képessége megvan a lézerszemtől a repülésig. Aletta is repülne, de nem lézerszemmel, csak úgy simán, hogy bejárhassa a világot és eljusson minél több techno buliba.

Bányai

Péter Szidónia és Mihály Rajmond a Bányai gólyabáljának győztesei. Amikor meglátogattuk a gólyákat, nem értek oda időben, de a hatalmas káoszban, mindenki azt hitte, hogy minden gólyapár jelen van. Utólag megtudtuk, hogy nagyon büszkék egymásra és bizakodnak, hogy jól tudnak majd teljesíteni a városi megmérettetésen. Nekik is az a legfontosabb, hogy jól érezzék magukat a színpadon, „a többi majd kialakul".

banyai

Rajmi nagyon környezetbarát, azért választaná a szupergyorsaságot, hogy ne kelljen autóval szennyeznie a levegőt. Szidi gyógyító erőt szeretne egy napra, hogy segíthessen a betegeken.

Szerinted hova jár a legőrültebb gólyapár?



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."