Itthon » Ifjúság

Találkoztak a polgármesterek

Városunk polgármestere Bunta Levente vendégül látta az idei diákpolgármestert Lörinc Árpádot és a diáknapok néhány jelöltjét, kampányfőnökét.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kitartó fiatalság fotó: Miklós Csongor

Száz év vagány

Tudjátok meg, Iluska és Gyuri erősen várnak szombat...
Gimibolyabal18

Nézd, mit alkotott a Gimi!

Elkezdődött a gólyabálszezon, megnézheted nálunk a...
Golyabal17

Minden, amit a gólyabálokról tudnod kell

A gimiseket elítélik, a refiseket elvarázsolják,...

IMGP2126-1
IMGP2126-1
szerkesztoÍRTA: BEDŐHÁZI ATTILA-CSABA
2010. június 09., 08:25
0 hozzászólás. 

A polgármesteri hivatal tanácstermében találkoztak az előljárok, ahol az ifjoncok, azaz András Tamás (Gimi kampányfőnök), Szakács Attila (Kós), Péter Róbert (Palló), Dániel Tamás (Refi) valamint az UFF elnöke Jakab Attila javaslatokkal álltak a polgármester elé.

IMGP2126-1

A beszélgetés Bunta Levente szavaival indult, aki megjegyezte: „a polgármesteri cím, az egyik legnagyobb tisztség, amit ember egy településen elérhet”, majd hozzátette: „úgy végezd el a munkádat, hogy ha visszatekintesz ne szégyenkezz.” Olyan célkitűzésekkel keresték fel városunk első emberét, amelyeket a kampányok alatt beígértek a rájuk szavazóknak, így segítséget kértek a polgármestertől a Kőkorszaki foci-kosárlabda kupa megszervezésére, de kedvezményessé tennék a Septimia belépőit, továbbá filmvetítésben is gondolkodnak, amolyan autósmoziról van szó, amelyre szívesen látnák a bicikliseket, motorosokat, de a gyalogszerrel érkezőket is. Ennek helyszíne a Szejkefürdő lenne.

 

A kimaradhatatlan bulikat is megemlítették a diákok, melyre, mint a többi kezdeményezésre is, megkapták a segítséget, persze amit a törvényes keretek és a pályázatok engednek. Jakab Attila szavaival zárult a megbeszélés, aki elmondta, minden javaslatot szívesen látnak az Udvarhelyi Fiatal Fórumnál, és ezeket fel is karolják.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."