Itthon » Ifjúság

Többszáz diák vonul utcára kedden

Készülj! Mindjárt kezdődik a szülinapozás, a 25. évét töltő Diáknapokat köszöntik.  

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kitartó fiatalság fotó: Miklós Csongor

Száz év vagány

Tudjátok meg, Iluska és Gyuri erősen várnak szombat...
Gimibolyabal18

Nézd, mit alkotott a Gimi!

Elkezdődött a gólyabálszezon, megnézheted nálunk a...
Golyabal17

Minden, amit a gólyabálokról tudnod kell

A gimiseket elítélik, a refiseket elvarázsolják,...

DSC0214
Kezdődik a diáknapok, fotó: Gál Előd
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2017. május 02., 12:36
0 hozzászólás. 

Idén felköszönti a Székelyudvarhelyi Diáknapokat az Udvarhelyi Fiatal Fórum, hiszen az a 25. születésnapját ünnepli. A jubilálás miatt a szervezők próbáltak igazán régi diáknapos programokat becsempészni az egy héten keresztül tartó őrületbe, így idén évek óta először újra kiválasztják a diáknapozók legszebbjeit és Székelyudvarhely diákpolgármesterét.

A korábbi években bevált, és az egyetemista diáknapok formájára szabott csapatverseny ebben az évben is változatlan marad, tehát nem iskolák, hanem legkevesebb 12, legtöbb 18 fős csapatok vetélkednek.

Török Tünde szervező ismertette, növelték a csapatok létszámát és ezt a legtöbb jelentkező társaság ki is használta, így idén 258 diáknapozóval csapnak a lecsóba. A 15 jelentkező csapatnak egy diákpolgármester jelöltet is kellett állítania, 7 lány és 8 fiú vetélkedik majd a megtisztelő pozícióért.

Vass-Tófalvi Adrián és Dósa Eszter szervezők ismertették az egész hetes programot, amelyben lesznek kampányok, Nap fia, Hold leánya éjszakai vetélkedő, evő-ivó bajnokság, számháború, és a szokásos vasárnapi majális boxermaratonnal, főzőversennyel és eredményhirdetéssel. A pontos beosztást itt olvashatod el, de sokat ne böngéssz, hiszen kedden 16 órától már meg is nézheted az induló csapatok felének kampányát.

Vass Orsolya UFF-elnök elmondta, a szervezők szívesen látják majd a friss diákpolgármestert és segítenek neki kivitelezni azokat a célokat, amelyeket nem csak a show hevében ígért. Pénteken a könyvtár előtti téren szavazhatnak a diákok 14 és 16 óra között a legszimpatikusabb jelöltre, de a szavazás eredménye csak részpontszámot jelent az egész hetes vetélkedésben.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."