Itthon » Ifjúság

Megkoronázták a diáknapok legszebbjeit

Láttunk szőrös lábú csajokat, és azt is megtudtuk, hogy a legextrémebb sport a játékvezetés a körzetiben.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kitartó fiatalság fotó: Miklós Csongor

Száz év vagány

Tudjátok meg, Iluska és Gyuri erősen várnak szombat...
Gimibolyabal18

Nézd, mit alkotott a Gimi!

Elkezdődött a gólyabálszezon, megnézheted nálunk a...
Golyabal17

Minden, amit a gólyabálokról tudnod kell

A gimiseket elítélik, a refiseket elvarázsolják,...

DSC0001
Missz és miszter diáknapok, fotó: Gál Előd
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2017. május 05., 12:00
0 hozzászólás. 

Már-már gólyabáli hangulat kerekedett az Ifiházban csütörtök este, hiszen állóhelyet is nehezen lehetett találni a 25. Székelyudvarhelyi Diáknapok szépségversenyén. Antal D. Csaba, a Tomcsa Sándor Színház színésze volt az est házigazdája.

Elsőként bemutatta a zsűrit, amelynek elnöke Udvarhely kedvenc textiltanárnője, Gál Boglárka, tagjai a városi gólyabál szervezését lemenedzselő dinamikus duó, Dósa Eszter és Vass-Tófalvi Adrián, illetve három további UFF-tag, Derzsi Nóra, Szabó Balázs és János Szilárd voltak.

DSC 0655

A verseny négy részből állt, elsőként a „polgármester és titkárnője" címszó alatt kellett bevonulniuk a pároknak, akikhez személyes kérdéseket intézett Antal D. Csaba. A Steamsons csapat fiútagja, Bíró Dániel egy nem hétköznapi pózolással eléggé magasra rakta a lécet.

DSC 0663

Egymás után mutatták meg magukat a csapatok, volt itt nyállal való séróigazítás, de azt is megtudtuk, Sebestyén Milán az ExpanDABles fiútagja beszél magyarul, románul és angolul józanon, de részegen minden nyelven tökéletesen. Volt olyan csapat is, a TeShake, amelyben kicsit felcserélődtek a szerepek, egy szőröslábú Hannah Howson és egy bájos mosolyú Pálfi Márk vonult fel a színpadra.

DSC 0708

Joó Rolandot, a Too-Cool fiútagját úgy konferálták fel, mint extrémsportkedvelőt: kiderült, a legextrémebb sport, amit űz az a bíráskodás a körzeti bajnokságban. Ha már a hobbiknál tartunk, a Ludas Matyiként megérkező Kövecsi Tamásnál a motorozást említették. „Van motorod?" – kérdezte a műsorvezető. „Van" – válaszolta az AlapHogyNemNormál fiútagja. „És szabad vezetned? – érdeklődött tovább Antal D. Csaba. „Nem" – vágta rá Tamás.

DSC 0746

A második feladatnál Ádámnak és Évának kellett öltözniük a fiataloknak. A legtöbb csapat levéllel befedett alsóneműben érkezett a színpadra, de itt is voltak speciálisabb esetek. A GodBless csapatának egy próbababa Évát kellett beszerezniük, mivel lánytagjuk, Bencze Anett túl szégyenlős volt ehhez a feladathoz.

DSC 0766

„Nem én vagyok az igazi Ádám, de az igazi Ádám is Bosscaros volt" – vonult ki Makkai Tamás, a Bosscar fiúja. A második kör igazán nagy dobása a πrates csapat jelmeze volt, a reklámzacskóból készült mez Olasz Bencén már sejtette velünk, hogy Szalai Ádámról lesz szó, míg Varga Cintia Csepregi Évának öltözött.

DSC 0894

„Ádám, te megcsalsz engem?", „Ugyan. Kivel?" – röppent el a poén a Too-Cool párjától a színpadon, majd a Moneypuláció csapat párja érkezett, Schram István és Györffy Lilla, őket levelek helyett egylejes bankók borították.

DSC 0811

A harmadik körben a tehetségüket kellett megvillogtatniuk a csapatoknak. Volt itt hangutánzás, tánc, éneklés, árnyjáték, de például az ExpenDABles párja elintézte ezt a feladatot „a tehetséget mindenki keresse magában" mondattal.

DSC 0779

A sporttehetségekből is kijutott a szépségversenyre, ugyanis a HúzÓra csapat párja a SzKC ifjúsági játékosai Pál Szilárd és Major Nóra voltak, emellett Szalai Ádám trükközését is láthattuk, sőt a Tri paloszki párja, Bokor Mariann és Péter András egy komplett birkózómeccset nyomott le a színpadon.

DSC 0834

Az utolsó feladatnál estélyiben kellett kivonulniuk a csapatoknak, bemutatniuk újra polgámesterjelöltjüket és annak céljait, illetve elmondaniuk személyes kívánságaikat. Naná, hogy volt, aki világbékét kívánt, hát mégiscsak egy szépségversenyen voltunk.

DSC 0814

A legszimpatikusabb számunkra Schram István kívánsága volt, ők avatárokként érkeztek a színpadra Lillával, akinek párja azt kívánta, hogy legyen olyan a romániai helyzet, hogy ne kelljen rokonainknak, ismerőseinknek külföldre menniük dolgozni.

DSC 0963

Ennél a feladatnál a πrates ismét egy eredeti ötlettel rukkolt elő, estélyi helyett estiben, tehát pizsamában érkeztek fel a színpadra. A pirétek, akárcsak a Patkóban tartott kampányelőadáskor, azt kívánták, hogy „adjatok pirét".

DSC 0951

A szebbnél szebb estélyikben pózoló párok felsorakoztak a színpadra, a zsűri főként a duók kreativitását értékelve nevesítette meg a miszter és missz diáknapokat, illetve udvarhölgyeiket és udvaruraikat.

DSC 0972

A harmadik helyen a Bosscar csapata, Berkeczi Emőke és Makkai Tamás végeztek, míg Tófalvi Nóra és Bíró Dániel, a Steamsons kettőse lettek a másodikok. Az este királynője és királya Varga Cintia és Olasz Bence lettek, akik felhelyezték a koronát és máris kalózok lepték el a színpadot füttyökkel a szájukban. „Adjatok pirét" – kántálták közösen.

DSC 1006

A diáknapozók rábuliztak a szépségbajnokságra, de pénteken további feladatok várnak rájuk, az Ifiházban két órától szavazhatnak a legszimpatikusabb polgármesterjelöltre, majd éjszaka a Nap fia, Hold leánya éjszakai vetélkedőn kell teljesíteniük.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."