Itthon » Ifjúság

Tudod már, hol tanulsz tovább?

Kattints, és jó eséllyel megtudod.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kitartó fiatalság fotó: Miklós Csongor

Száz év vagány

Tudjátok meg, Iluska és Gyuri erősen várnak szombat...
Gimibolyabal18

Nézd, mit alkotott a Gimi!

Elkezdődött a gólyabálszezon, megnézheted nálunk a...
Golyabal17

Minden, amit a gólyabálokról tudnod kell

A gimiseket elítélik, a refiseket elvarázsolják,...

egyetem
Nem tudod, hol tanulsz tovább?, fotó: unsplash.com/Element5Digital
szerkesztoÍRTA: UH.RO/KÖZLEMÉNY
2018. május 16., 15:26
0 hozzászólás. 

Elkészült a SZINFO saját online kiadványa, az Egyetemi Börze, továbbtanulási lehetőségekről szóló tájékoztató. A színes online kiadvány olyan linkeket tartalmaz, melyekre, ha rákattintasz, máris ott vagy a keresett honlapon, ahol bővebb információt találsz a felvételizéssel kapcsolatban.

Az adatbázis tartalmazza az ország legnagyobb és legfontosabb egyetemi központjainak karait, szakjait, ezek elérhetőségét és a beiratkozáshoz szükséges információkat.

Újszerű ez a kiadvány,

mivel az eddigi egyetemi kalauzoktól eltérően nem nyomtatott, nem kell megvásárolni, teljesen ingyen, bárhonnan elérhető. Nincs más dolgod, mint ide kattintani és már böngészheted is az egyetemi kalauzt. Az aktualitását pedig az adja, hogy csak a linkeket tartalmazza, így, ha bármi változtatás merül is fel az egyetemeknél, azt azonnal észreveszi az érdeklődő.

Nemsokára kész lesz a SZINFO telefonos applikációja is. A fejlesztés elsősorban a középiskolás diákoknak szól, itt is továbbtanulással, valamint pályaválasztással kapcsolatos információk találhatóak majd, hasonlóan a honlaphoz, illetve szabadidős programokat és diákmunka-lehetőségeket is megosztanak az érdeklődőkkel az applikáción keresztül.

Mivel közeledik a nyári vakáció,

sok diák vállalna szezonális munkát, zsebpénz gyűjtés céljából. Ahhoz, hogy a SZINFO könnyen összehozhassa az érdeklődő diákokat és a munkaerőt kereső cégeket, várják az állásajánlatokat a szinfo@szinfo.ro e-mail címre. A beérkező ajánlatokat a szervezet weboldalán publikálják, szóval időnként nézz csak rá.

Ha kérdésed van a diákmunka-vállalással kapcsolatban, a SZINFO irodájában (Kossuth utca 20. szám alatt) érdeklődhetsz, hétköznapokon 8-16 óra között, vagy a 0266-215 790-es telefonszámon.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."