Itthon » Ifjúság

KiraKós gólyabál

Fűrész című film volt a témája a Kós Károly Iskolaközpont idei gólyabáljának, melyen hat pár vetélkedett a megtisztelő első helyért.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kitartó fiatalság fotó: Miklós Csongor

Száz év vagány

Tudjátok meg, Iluska és Gyuri erősen várnak szombat...
Gimibolyabal18

Nézd, mit alkotott a Gimi!

Elkezdődött a gólyabálszezon, megnézheted nálunk a...
Golyabal17

Minden, amit a gólyabálokról tudnod kell

A gimiseket elítélik, a refiseket elvarázsolják,...

_I6R1T7fs2FI_TML_2zj1HvI/AAAAAAAABHU/Bo1KuPnkG8g/s640
_I6R1T7fs2FI_TML_2zj1HvI/AAAAAAAABHU/Bo1KuPnkG8g/s640
szerkesztoÍRTA: BEDŐHÁZI ATTILA-CSABA
2010. október 23., 18:50
0 hozzászólás. 


Gólyatánccal és eskütétellel indult az este, majd a mozinak megfelelően előkerült az a bizonyos fekete lista, ezt a kivetítőn látható kisfilmből tudtuk meg. Akik erre kerültek, azok furcsamód eltűntek aztán összeterelték őket egy helyre, naná hogy az UFF nagytermében találták magukat a beavatandók. Kezdődhetett a játék, ami nem a túlélésért, hanem a gólyakirályi illetve királynői címért folyt.

Elsőként bemutatkoztak a kilencedikesek, itt derült fény arra, hogy volt olyan, aki gólyalábát törte, így másik ifjonc vette át a helyét. Az eszességet mérték a következő próbán – páronként két kérdést kaptak a diákok. Az első feladvány a Fűrész című film ismerőinek ment jobban, míg a második a gólyák IQ-ját tesztelte. A gyűjtögetés péntek este is próbára tette a párokat: ezúttal melltartót és melltartópántot kellett összeszedni, már akitől lehetett. Előbbi három, utóbbi egy pontot ért, és mindössze három perc ált rendelkezésre.

_I6R1T7fs2FI_TML_0ka7_kI/AAAAAAAABGU/8xAAzzPfrqM/s640

A második kisfilm egy másik fekete listáról szólt, ebben az esetben azonban nem a diákokat fenyegette a Kirakós (Jigsaw), hanem a tanárok estek a Fűrész című film gyilkosának áldozatául, persze csak a filmvásznon. Mint később, a film nagyon jól sikerült csattanójából kiderült, az igazgató megrendelésére - ő bújt a Kirakós álruhájába - tűntek el a pedagógusok.

A rövid szünet után a gólyák ügyessége és gyorsasága kapott szerepet, úgy is fogalmazhatnánk, hogy benne voltak a szószban, mégpedig a paradicsom szószban, ugyanis egy tál pépből kellett nyelvvel kihalászni a kulcsot. Azt a kulcsot, ami kinyitotta a székhez láncolt fiúk bilincsét. A következő teendő a kreativitást tesztelte - hat szó felhasználásával kellett egy történetet összehozni, ahogy a műsorvezető fogalmazott: egyszerű volt ez, mint a barlangrajz. Persze ez korántsem volt így. Ezt egy kis szinkronizálással folytatták a kilencedikesek, akik természtesen A Fűrészből kaptak részleteket.

_I6R1T7fs2FI_TML_4LlvRnI/AAAAAAAABH8/916J8bqryqU/s640

Ügyességből, ahogy paradicsomból sem volt elég. Ebben a feladatban egészben kapták a zöldséget és különböző stílusú zenéket, melyre táncot kellett lejteni - ejteni nem szabadott, ugyanis paradicsomot a fejükkel tartották meg a táncolók, kisebb-nagyobb sikerrel. A karaoke megosztotta a vetélkedőket, hiszen míg egyikük énekelt, addig a társuk táncolt.

_I6R1T7fs2FI_TML_6n6aItI/AAAAAAAABIw/pqPK_o79ZtU/s640

Elérkezett az eredményhirdetés, de előtte a végzősök ropták, mégpedig az Evolution of dance című koreográfiát vegyítették Kirakós bábuk táncával. A performansz fergetegesre sikerült, akár az egész péntek este. A zsűri pontjai alapján a 2-es pár állhatott a dobogó legkisebb fokára. Egy lépéssel feljebb a 6-os gólyák ugorhattak, míg a korona az 1-es pár fejére került.

A péntek esti hepaj a helyszínen illetve az Irish Pubban folyatódott természetesen bulival.

Nézzen még több szárnypróbálgató kósos gólyát fotógalériánkban


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."