Itthon » Ifjúság

Meseváros lesz a Parkban

A karácsony előtti napokra mesevárossá alakul a városi játszótér: december 18 és 24 között Mikulás, mesevonat, térzene és más attrakciók szórakoztatják a látogatókat.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kitartó fiatalság fotó: Miklós Csongor

Száz év vagány

Tudjátok meg, Iluska és Gyuri erősen várnak szombat...
Gimibolyabal18

Nézd, mit alkotott a Gimi!

Elkezdődött a gólyabálszezon, megnézheted nálunk a...
Golyabal17

Minden, amit a gólyabálokról tudnod kell

A gimiseket elítélik, a refiseket elvarázsolják,...

Szasza
Szasza
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2010. december 14., 14:02
0 hozzászólás. 

A tervek szerint december 18-án, szombaton nyitja kapuit a Meseváros a városi park játszóterén, a program minden nap ugyanaz lesz: 11 órakor térzene csendül fel, majd 15-kor elindul a mesevonat (előzetesen minden napközis és 1-4 osztályos gyerek ajándék-vonatjegyet kap, de aki többet szeretne vonatozni, az a helyszínen 15 órától válthat jegyet 1 lejért).

Minden nap 18 órakor érkezik a Mikulás a Mesevárosba és minden gyereket megajándékoz, aki énekel vagy verset mond neki. Ezután színpadi produkciókat terveztek a szervezők (Székelyudvarhely Polgármesteri Hivatala, TűzGolyó Programszervező Iroda, Park Étterem, Molnos Art), erre még várják a jelentkezőket a 0745-624.366-os telefonszámon (minden fellépő ajándékot kap!).

Szasza

Naponta 19.30-tól magyar népmeséket vetítenek, amiket kényelmes szalmabálákról lehet nézni. A meseváros 20 órakor zár be, kivétel december 24., ugyanis szentestén 21-kor lesz a zárás, s aznap 15 órától állatsimogatással bővül a rendezvény programja. A Mesevárosban minden nap 15 órától meleg tea és forralt bor várja az odalátogatókat, árusok is kínálni fogják portékájukat.


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."