Itthon » Ifjúság

Kedvezményes kuponokkal támad a YouthBank

A fiatalokból verbuválódott csapat kisebb-nagyobb kedvezményeket biztosító kuponfüzetet dobott piacra. A megtakarítás akár 2000 lej is lehet – ajándéknak kiváló.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kitartó fiatalság fotó: Miklós Csongor

Száz év vagány

Tudjátok meg, Iluska és Gyuri erősen várnak szombat...
Gimibolyabal18

Nézd, mit alkotott a Gimi!

Elkezdődött a gólyabálszezon, megnézheted nálunk a...
Golyabal17

Minden, amit a gólyabálokról tudnod kell

A gimiseket elítélik, a refiseket elvarázsolják,...

Bedohazi
Bedohazi
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2010. december 17., 13:30
1 hozzászólás. 


Az ifjú bankárok legújabb akciója a pénzgyűjtés mellett a karácsonyi ajándékozást is megkönnyítheti sokak számára, hiszen mindössze 20 lejért árulják azt a kuponfüzetet, amit felhasználva, mintegy 50 udvarhelyi cég kínálatából vásárolhatunk kisebb-nagyobb kedvezménnyel.

Az ötlet egyszerű: megvesszük a füzetet, majd azt magunkkal hordozva felhasználjuk a benne található kuponokat vásárláskor – mindegyiket egyszer, vásárláskor ugyanis letépik fizetéskor. Jó tudni, hogy egy vásárlás alkalmával csak egy kupont használhatunk, valamint a füzetet is magunkkal kell vinnünk. A YouthBank pénzt gyűjt (amit később a helybeli középiskolák használhatnak fel), a vásárló kedvezményt kap, a kereskedő pedig biztos vásárlókat és reklámot – mindenki jól járt.

Bedohazi

Kedvezmények egy kupacban

Átböngészve a rózsaszín tömböt, megtaláljuk benne többek között egy fodrászat ajánlatát, vásárolhatunk kedvezményesen egy bevásárlóközpontban, valamint az egyik étterem ingyen desszertet ajánl egy kétszemélyes vacsora elfogyasztásakor. 139 kupon található a füzetben, némelyik fix összegű, legtöbbjük azonban százalékos kedvezményt biztosít. Cégvezetők számára kiemelt ajánlattal állt elő a YouthBank, ugyanis tíznél több füzet vásárlása esetén 16 lejre csökken az egységár, így az alkalmazottaknak kiváló karácsonyi ajándék lehet.

A kuponfüzetet a Karácsony Vásáron és a Mesevárosban lehet keresni, december 20. és 24. között a Román Fejlesztési Bank (BRD) kirendeltségeinél, valamint december 20. után a Székelyudvarhelyi Közösségi Alapítvány székhelyén. A Közösségi Kupon Füzet lapjai 2011. november 30-ig használhatóak fel.


1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
Laces
2010-12-17 14:56:32
Akkor igy megvehetunk olcsobban olyan dolgokat amire nincs is szuksegunk? Szuper :P

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."