Itthon » Ifjúság

Thunder RC: visszatérők és újdonságok

Január 21-én a Cry Free zenekar fellépése indítja a tavaszi koncertidényt a Thunder Rock Clubban: június közepéig hetente-kéthetente nagy visszatérők és új zenekarok dübörögnek majd a klub színpadán.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kitartó fiatalság fotó: Miklós Csongor

Száz év vagány

Tudjátok meg, Iluska és Gyuri erősen várnak szombat...
Gimibolyabal18

Nézd, mit alkotott a Gimi!

Elkezdődött a gólyabálszezon, megnézheted nálunk a...
Golyabal17

Minden, amit a gólyabálokról tudnod kell

A gimiseket elítélik, a refiseket elvarázsolják,...

TRC
TRC
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2011. január 06., 16:50
0 hozzászólás. 


A Deep Purple örökségét játszó Cry Free a 2010-es év egyik legemlékezetesebb koncertjét adta a Thunderben tavaly május elsején: a csapat most visszatér Udvarhelyre, akárcsak több olyan magyarországi zenekar is, akik kellemes élményekkel távoztak a rockklubból.

TRC

Cry Free

Boér Zoltán kubvezető honalpunk érdeklődésére elmondta, hogy több olyan zenekar van, aki biztosan fellép a Thunderben a február-június periódusban, csak még a végleges időpontokat kell egyeztetni. Ilyenek az ír-kelta punkot játszó miskolci Paddy and the Rats (ők ősszel már tiszteletüket tették a TRC-ben), a stoner-rockot játszó Stardrive (szintén visszatérő vendég), az udvarhelyi énekessel (Ráduly Levente) „rendelkező" Treff, vagy a dallamos hard rockot játszó Avatar zenekar.

TRC

Paddy and the Rats

A következő, visszatérő bandáknak már megvan a fellépési dátuma a rockklubban: Sonic Temple (The Cult tribute band, március 5.), Watch My Dying (március 26.), Monarchia (április 15.), Remorse (április 22.), Ad Astra, Stonedirt (május 5.), Cool Head Klan (június 17.).

TRC

Remorse

Új, a Thunderben még nem fellépett együtteseknek számítanak a Diktátor (február 19.), a Variola (március 5.), a Saffron (Krokus-tribute, április 15.), a Wackor (április 22.). A dátumokból és a nevekből kitűnik, hogy lesznek olyan estek is, amikor két zenekar is fellép a klubban (www.rockclub.ro).

Február 26-án az Independent Eagles Motoros Klub buliján a Rokkdokk lesz a meghívott, a Thunder Rock Club pedig május 14-én ünnepli fennállásának második évét. Az őszi idényre is van már egy időpont: október 20-án a magyar Tirana Rockers, valamint a norvég Thunderbolt együttes koncertezik, utóbbi talán a neve miatt is érdekes lehet az udvarhelyi rockklub közönsége számára.


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."