Itthon » Ifjúság

Jégkrajcáros jégkarnevál vasárnap

Az Udvarhelyi Fiatal Fórum rendezvényére a legkisebbektől a diákokig mindenkit várnak a Városi Korcsolyapályán február 6-án.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kitartó fiatalság fotó: Miklós Csongor

Száz év vagány

Tudjátok meg, Iluska és Gyuri erősen várnak szombat...
Gimibolyabal18

Nézd, mit alkotott a Gimi!

Elkezdődött a gólyabálszezon, megnézheted nálunk a...
Golyabal17

Minden, amit a gólyabálokról tudnod kell

A gimiseket elítélik, a refiseket elvarázsolják,...

Szasza
Szasza
szerkesztoÍRTA: VASS ORSOLYA
2011. február 01., 15:27
0 hozzászólás. 

A Jégkarnevál egyike, azoknak a rendezvényeknek, melyek nemcsak a diákoknak és fiataloknak szólnak, hanem a legkisebbeknek is. A Városi Korcsolyapályán zajló esemény programja rendszerint két részre oszlik: a délelőtt a kicsiknek, délután pedig a nagyobbaknak szól. Mondani sem kell, hogy, aki beöltözik a karneváli korcsolyázásra, az meglepetésekben részesül, valamint az egész nap zajló ügyességi vetélkedőkön ajándékokat nyerhetnek a résztvevők. A rendezvény az Udvarhelyi Fiatal Fórum és Székelyudvarhelyi Polgármesteri Hivatal közös szervezésében zajlik, február 6-án, vasárnap de. 10 és este 9 óra között.

SzaszaA tavalyi Jégkarneválon a gyerekek az iskolában, napköziben kapott Jégkrajcárokat válthatták be teára és zsíros kenyérre, ez részben az idén is így zajlik, annyi kiegészítéssel, hogy a jégen korcsolyázó UFF-os diákok is meglepnek majd egy-két ügyes korcsolyázót ajándék krajcárral valamint az Udvarhelyi Híradó szerdai lapjában kivágható jégkrajcár is beváltható az eseményen.

Díszvendéget is köszönthetünk a jégen, a Csíkszeredai iskolás Sportclub műkorcsolyázó diákjainak bemutatóját csodálhatjuk meg, Löffler Bogyó Mária edzőnő vezetésével. A fellépők gyerek- és ifjúsági-kategóriában értek el dobogós helyezéseket, a tavalyi bemutatójuk tapasztalatai szerint, az idén sem fognak csalódást okozni. A műkorcsolya bemutató a Jégkarnevál programjának első pontja, azaz vasárnap délelőtt 10 órai kezdettel lépnek jégre, majd a gyerekek jelmezbemutatója és ügyességi játékai következnek. A délutáni programban már a nagyobbaké a főszerep, 4-5 fős csapatok korcsolyás vetélkedőjével zárul a program. A versenyzők emléklapot és ajándékcsomagokat nyerhetnek.

Fontos tudnivaló, hogy, akik jelmezben érkeznek, díjmentesen léphetnek be a pályára, a civilekre pedig a jégpálya általános belépői érvényesek ezen a napon is, felnőtteknek 5, míg gyerekeknek 4 lej a díj.

Fellépők

Ureche Andrea – gyerek kategória I. helyezett
Ravasz Balázs – gyerek kategória I. helyezett
Hajdú Boglárka – gyerek kategória III. helyezett
Kenéz Zselyke – Novis (kis ifjúsági) kategória, I. helyezett
Catană Ana – Novis kategória III. helyezett
Forró Dániel – Novis kategória, II. helyezett
Kecskés Dórián – Novis kategória, IV. helyezett
Bakcsi Anita – Nagy Novis kategórias, III. helyezett


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."