Itthon » Ifjúság

Táncmaraton és Pub`s Night

A YouthBank az idei évben újdonságként megszervezi a Táncmaratont február 18-án, illetve, a tavalyi évhez hasonlóan a Pub's Night rendezvénysorozatot február 19-én.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kitartó fiatalság fotó: Miklós Csongor

Száz év vagány

Tudjátok meg, Iluska és Gyuri erősen várnak szombat...
Gimibolyabal18

Nézd, mit alkotott a Gimi!

Elkezdődött a gólyabálszezon, megnézheted nálunk a...
Golyabal17

Minden, amit a gólyabálokról tudnod kell

A gimiseket elítélik, a refiseket elvarázsolják,...

Bedohazi
Bedohazi
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2011. február 13., 12:10
0 hozzászólás. 


A Közösségi Alapítvány YouthBank programjának fiatal önkéntesei az önkéntesség során a civil kezdeményezést, a felelősségvállalást és az adománygyűjtést tanulják. Célja, egy pénzalap (1250 EUR) felépítse, népszerűsítése és átlátható kezelése oly módon, hogy az középiskolások által eltervezett és kivitelezett projekteket támogasson.

Bedohazi

A Tácmaratont a Merkúr rendezvényteremben tartják péntek délután 6 órától. Olyan diák és felnőtt párok jelentkezését várják február 17-ig (csütörtök), akik próbára tennék táncbírásuk. A fődíj: 1 hónapos bérlet a Fortuna Dance tánciskolába 2 fő részére, valamint 1 éjszakás szállás 2 fő részére, vacsorával Hargitafürdőn a Hargita menedékházban. A zenei válogatás színes, leginkább páros táncok kerülnek terítékre. A nyertes az a pár, aki legtovább bírja a táncot. A szabályok egyszerűek: nincs vécézés, nincs evés és vízivás, nem szabad megállni, valamint ritmusra kell táncolni, nem csak sima mozgásról van szó. A YouthBank bevétele az 5 lej/pár benevezési díjakból, a 2 lejes nézői belépti díjakból jön, valamint a helyszínen ki lehet próbálni az egyik diák által készített alkoholmentes koktélokat.

A Pub's Night rendezvénysorozat, a tavalyi évhez hasonlóan, a város legtöbb kávézóját fogja össze, partnerként. A YouthBank biztosítja a fellépőket a helyszíneken, illetve a marketing anyagot szintén a YouthBank állja. A bevétel a helyszíneken árusított tombolákból és jegyekből származik.

Fellépő diákelőadók és helyszínek:

Első Emelet kávézó...........Haven's Tear
G. Kávézó.........................Thomas Slavernake&Fred Efron - dubstep, hiphop, d&b, r&b, club
Jungle Club.......................Face Today
Kalapos.............................Kalapos saját rendezvénye
Portré Kávézó...................Irodalomszerelmesek estje-felolvasóest, majd Retro buli Székely Csongival
Városi Jégpálya.................

A rendezvény bevétele szintén a YouthBank 1250 eurós alapját fogja gazdagítani, amit megdupláz a Román Fejlesztési Bank. Ezáltal, legkevesebb 2500 EUR pénzösszegre március hónaptól kezdődően középiskolás fiatalok pályázhatnak bármilyen, általuk kezdeményezett közösségi projekttel.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."