Itthon » Ifjúság

Bemutatkozó konferenciára készül a SzuDit!

A székelyudvarhelyi diáktanács középiskolák igazgatóit, a diáktanácsért felelős tanárokat, valamint a diáktanács elnököket várja arra a konferenciára, amit február 17-én tartanak a Tamási Áron Gimnázium előadótermében.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kitartó fiatalság fotó: Miklós Csongor

Száz év vagány

Tudjátok meg, Iluska és Gyuri erősen várnak szombat...
Gimibolyabal18

Nézd, mit alkotott a Gimi!

Elkezdődött a gólyabálszezon, megnézheted nálunk a...
Golyabal17

Minden, amit a gólyabálokról tudnod kell

A gimiseket elítélik, a refiseket elvarázsolják,...

Szasza
Szasza
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2011. február 16., 14:33
0 hozzászólás. 


A konferencián szó lesz az udvarhelyi diáktanácsok helyzetéről. Maga a SzuDit is bemutatkozik, a kezdetektől egészen a jelenig vázolják fel a tagok a diáktanács alakulását, fejlődését. A SzuDit tervei is szóba kerülnek, valamint javaslatai az iskolai diáktanácsoknak. Ezeket mind interaktív beszélgetésekkel szeretnék a szervezők megvitatni, minden jelenlévőt bevonva ezekbe.Bedohazi

Ezen kívül főként arra szeretnének kitérni, hogy az iskolai vezetőség, valamint a tanári kar miképpen támogathatja a diákok megmozdulásait. Azt, hogy igazán miért éri meg diáktanácsozni a tanulóknak, kik sem igazolhatják jobban, mint azok, akik már szinte minden téren megtapasztalták. Diákok köréből Kelemen Réka, a Hargita Megyei Magyar Diáktanács (HaDit) elnöke, a „felnőttek képviselőjeként" pedig Dr. Andrészek Csaba fül-orr-gégész főorvos és egykori diáktanácsos beszél a tapasztalatairól.

A SzuDit, bemutatkozó konferenciája után máris megkezdi a toborzást, utána pedig egy bemutatkozó napon gondolkodnak, melyről hamarosan több részletet is elárulnak. Egyelőre céljuk, hogy nem csak a diákokat, hanem az iskolák vezetőit is meggyőzzék jelenlétük fontosságáról.


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."