Itthon » Ifjúság

Finisben a Miss Jungle szépségverseny, még lehet szavazni

Húszan maradtak, szebbnél szebbek és valamelyikük másodmagával Horvátországba utazik.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kitartó fiatalság fotó: Miklós Csongor

Száz év vagány

Tudjátok meg, Iluska és Gyuri erősen várnak szombat...
Gimibolyabal18

Nézd, mit alkotott a Gimi!

Elkezdődött a gólyabálszezon, megnézheted nálunk a...
Golyabal17

Minden, amit a gólyabálokról tudnod kell

A gimiseket elítélik, a refiseket elvarázsolják,...

Szasza
Szasza
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2011. március 18., 16:10
0 hozzászólás. 

Legvonzóbb hölgyvendégei számára indított szépségversenyt a Jungle Club márciusban: 36 csodaszép lány jelentkezett a megmérettetésre, az előválogatás után pedig húszan maradtak versenyben. Jelenleg bárki szavazhat kedvencére a Jungle Club honlapján a Miss Jungle feliratra kattintva, egészen március 24-ig. Ekkor „zárják az urnákat", majd másnap, azaz 25-én, egy fergeteges buli keretén belül hozzák nyilvánosságra a győzteseket.

Nem csak kattintással lehet segíteni a lányokat, ugyanis a pénteki, március 18-i bulin minden fiú egy cédulát kap, amelyet odaadhat egy szabadon választott versenyzőnek. Így most a lányok versenghetnek a kegyekért, amit érdemes megtenni, hiszen egy begyűjtött cetli tíz szavazattal ér fel. Ezeket a bónusz voksokat a szavazás zárása után adják hozzá az addig begyűjtöttekhez.

A tét nem kicsi, hiszen az első helyezett hétnapos horvátországi utazással gazdagodik a Siculus utazási iroda és a Jungle Club jóvoltából, egy kétszemélyes vacsorát költhet el a Park Étteremben, valamint egy szépségápolási csomagot is nyer az Avon termékcsaládnak köszönhetően.

A második és a harmadik helyezett egy 300, illetve 100 lej értékű fogyasztási utalványt kap a Jungle Club, egy kétszemélyes vacsorát a Park étterem és egy szépségápolási csomagot a az Avon jóvoltából.

A IV.-X. helyeken befutóknak sem kell szomorkodniuk, hiszen ők is kétszemélyes vacsorát és szépségápolási csomagot nyernek, valamint az első tíz lány mindegyike bekerülhet a 2011. július 16-17-én rendezett Év arca szépségversenyre, amelynek a fődíja egy személygépkocsi.

Szavazni tehát még lehet, ehhez pedig nem kell mást tenni, mint ellátogatni a Jungle Club weboldalára és regisztrálni, majd kiválasztani a nekünk leginkább tetsző lányt. A netes szavazók között is díjakat sorsolnak, méghozzá három üveg Jim Beam-et, 5 db 50 lej értékű lefogyasztható utalványt és 10 db Jungle Club pólót.


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."