Itthon » Ifjúság

A válságmenedzser és a mentős volt a legolvasottabb

A hétvégén szervezett Élő könyvtárban a legsikeresebb könyvek a mentős és a válságmenedzser voltak, de sokan keresték az orvosokat sőt, volt olvasó, aki a rendezvény szervezőit lapozgatta.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kitartó fiatalság fotó: Miklós Csongor

Száz év vagány

Tudjátok meg, Iluska és Gyuri erősen várnak szombat...
Gimibolyabal18

Nézd, mit alkotott a Gimi!

Elkezdődött a gólyabálszezon, megnézheted nálunk a...
Golyabal17

Minden, amit a gólyabálokról tudnod kell

A gimiseket elítélik, a refiseket elvarázsolják,...

KarrierkovacsNapok
KarrierkovacsNapok
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2011. április 19., 09:03
0 hozzászólás. 


Péntektől vasárnapig tartott a program, melynek első felvonása egy tömör, gyakorlatias képzés volt állásinterjún való megfelelő szereplésről, nonverbális és verbális kommunikációról, lámpaláz leküzdő technikákról és sok egyéb hasznos trükkről és tippről.

Az eseményre egy húszfős, többnyire középiskolásokból és főiskolai hallgatókból álló csapat jelentkezett, ők voltak Szabó Attila előadásának hallgatói. A karrierkovácsolás a szombat és vasárnap délután nyitva tartó Élő Könyvtárral folytatódott, a G. Caféban.

KarrierkovacsNapok

A kétnapos könyvtárból összesen 23 élő könyv volt kikölcsönözhető, szabályzat szerint félórás beszélgetésekre, de esetenként még az egy órát is meghaladták a tájékoztatások. A pályaválasztás előtt álló olvasócsoport még ugyan bátortalanul indult el a „polcok" között, hiszen sokak számára idegen és új volt a rendezvény. Néhány olvasó, kihasználva a lehetőséget, mindkét nap ellátogatott a könyvtárba és olyan embereket kölcsönzött ki, akikkel a mindennapi életben nem lenne lehetősége egy asztalhoz ülni.

A könyvtárkatalógus információi szerint a 23 könyv összesen harmincszor volt kiadva hivatalos olvasóknak, de nem elhanyagolható az a tény sem, hogy a rendezvény során a különböző szakterületeken sikeres „könyvek" megismerhették egymás munkáját, sikereit, és talán néhány gyümölcsöző kapcsolat is kiépült közöttük.

KarrierkovacsNapok

A rendezvény szervezői terveik szerint a következő években is tartanak karriertanácsadó napokat, az Élő Könyvtár ötletét  továbbgondolva pedig újabb nyílt napokat terveznek más és más témákban.

A Karrierkovács Napok program az ERGO Egyesület támogatásával valósult meg, szervezői az Udvarhelyi Fiatal Fórum, a Europe Direct Központ és az Udvarhelyi Infó Egyesület, szakmai partnere pedig a Székelyudvarhelyi Modern Üzleti Tudományok Főiskolája (MÜTF) volt.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."