Itthon » Ifjúság

Erdei Tanodát szerveztek a pedások

A Benedek Elek Pedagógiai Líceum IX. A osztályos tanulói elhatározták, hogy megpályáznak egy YouthBank-os projektet - így kezdődött az Erdei Tanoda története.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kitartó fiatalság fotó: Miklós Csongor

Száz év vagány

Tudjátok meg, Iluska és Gyuri erősen várnak szombat...
Gimibolyabal18

Nézd, mit alkotott a Gimi!

Elkezdődött a gólyabálszezon, megnézheted nálunk a...
Golyabal17

Minden, amit a gólyabálokról tudnod kell

A gimiseket elítélik, a refiseket elvarázsolják,...

ErdeiTanoda
ErdeiTanoda
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2011. május 26., 11:07
0 hozzászólás. 

Az Erdei Tanoda névre keresztelt pályázathoz szükséges pénzösszeget megnyerték, majd május 20-21 között meg is valósították.

ErdeiTanoda

Interaktív foglalkozásokat tartottak az I-IV osztályos tanulóknak, melyek fejlesztik a kreativitást, közösségben való beilleszkedést, ismerkedést. Az Erdei Tanoda foglalkozásait középiskolás, főként tanítóképzős diákok vezették tanári felügyelettel. A projekt kivitelezése nagyon jól sikerült: a kisdiákok nagyon jól érezték magukat és velük együtt a szervezők is.

ErdeiTanoda

Május 20-án indult a Tanoda: Kalibáskőn ismerkedő játékokkal mutatkoztak be egymásnak a kicsik és a nagyok, majd kora este tábortűz és gitárszó mellett vezették le a nap fáradalmait a résztvevők.

ErdeiTanoda

Szombaton voltak az aktívabb tevékenységek: csoportmunkával készült a plakát, azaz egy nagy lepedőn ott hagyták a kézlenyomatukat, ha úgy tetszik a mancsunkat a munkálkodók, majd labdajátékokkal mulatták az időt és mindenki emléklapot kapott.

ErdeiTanoda

„Nekünk a IX. A osztály tanulóinak egy igen élménydús kirándulás volt és egyben egy gyakorlatias tevékenyés is, ahol saját tapasztalatokat és élményeket szereztünk. Reméljük, hogy következő évben is sikerül megszervezni az Erdei Tanodát Kalibáskőn" - vélekedtek a szervezők az erdei tanításról.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."