Itthon » Ifjúság

Tele a Csodakosár, lehet szavazni!

Megtelt Szent László Kistérség csodáival a Csodakosár - a játék szervezői a kosárban levő legcsodásabb kiválasztására buzdítanak.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kitartó fiatalság fotó: Miklós Csongor

Száz év vagány

Tudjátok meg, Iluska és Gyuri erősen várnak szombat...
Gimibolyabal18

Nézd, mit alkotott a Gimi!

Elkezdődött a gólyabálszezon, megnézheted nálunk a...
Golyabal17

Minden, amit a gólyabálokról tudnod kell

A gimiseket elítélik, a refiseket elvarázsolják,...

TortenelmiHadjaratok
TortenelmiHadjaratok
szerkesztoÍRTA: LÁZÁR EMESE
2011. június 15., 07:00
0 hozzászólás. 


A nemrég elindult Csodakosár játék június 12-én lezárult, viszont a listában szereplő „leg"- csodára június 25-ig még lehet szavazni - tájékoztatott Gál Barna, a játékot útjára indító Szent László Kistérségi Alapítvány elnöke.

„Nagyon hasznosnak bizonyult eddig ez a játék, hiszen megtudtuk azt, hogy hogyan látja az ifjúság a térségünket, mire büszke igazán. A listában szereplő csodák mind győztesek már, mert egy közösség érdemesnek tartotta arra, hogy ide bekerüljenek. A megmérettetésben indulnak az égei tölgyek, a telekfalvi gyurgyalag, az agyagfalvi rét, a vágási cserefák, a petki székelyruha, a dályai templom, az Orbán kúria, a sükői ferde torony, Szejkefürdő, a telekfalvi barlangok, a derzsi erődtemplom, a muzsnai határkő (román-magyar) és barlangok, a bögözi műemléktemplom, a ramocsavirág és térségünk Szent László freskói. A leglelkesebb játékosunk a székelymuzsnai Dénes Kinga volt, aki a legtöbb képet és javaslatot küldte be - őt a Székelyföld csodái, Udvarhelyszék kötettel ajándékozzuk meg" - újságolta Gál.

Aki kedvet kapott a Csodakosár játékra kattintson ide és szavazzon a számára legkedvesebb csoda-jelöltre.

Gál Barna felhívta a figyelmet arra is, hogy hétvégén a Végvári Ütközetek címmel, bicikli- és cooltúrával folytatódik a Szent László Kistérség által szervezett Történelmi Hadjáratok-túra.


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."