Itthon » Ifjúság

Akkreditált turisztikai képzés indul

2011 őszétől levelezési formában indul a Budapesti Gazdasági Főiskola (BGF) Székelyudvarhelyre tervezett Turizmus-vendéglátás alapképzésének Idegenforgalom és szálloda szakiránya.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kitartó fiatalság fotó: Miklós Csongor

Száz év vagány

Tudjátok meg, Iluska és Gyuri erősen várnak szombat...
Gimibolyabal18

Nézd, mit alkotott a Gimi!

Elkezdődött a gólyabálszezon, megnézheted nálunk a...
Golyabal17

Minden, amit a gólyabálokról tudnod kell

A gimiseket elítélik, a refiseket elvarázsolják,...

Bedohazi
Bedohazi
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2011. július 05., 08:03
1 hozzászólás. 


A Magyar Felsőoktatási Akkreditációs Bizottság plénumának 2011. július 1-i rendes ülésén a szakok létesítése/indítása ügyében hozott határozatok értelmében akkreditációt nyert a Budapesti Gazdasági Főiskola (BGF) Székelyudvarhelyre tervezett Turizmus-vendéglátás alapképzésének Idegenforgalom és szálloda szakiránya, mely 2011 őszétől levelező formában indul 50 ingyenes hellyel.

Székelyföldön a turizmusban rejlő potenciál még nem eléggé kihasznált, ezért fontos kitörési pont lehet a turizmus fellendítése, amihez nagy szükség van képzett humán tőkére. A BGF ebből a célból tervezte ide a képzést – hogy helyi szakembereket képezzen magyarországi neves oktatókkal a székelyudvarhelyi MÜTF-ön, kihasználva az udvarhelyi intézmény által szerzett 13 éves oktatásszervezési tapasztalatot. A képzést elektronikus tananyag és internetes konzultáció is támogatja.

A végzett hallgatók képesek lesznek a turisták utaztatásával, elszállásolásával, ellátásával, a szabadidő eltöltésével és a területfejlesztéssel összefüggő tevékenységek folyamatainak tervezésére, szervezésére, és mindezeket gazdaságilag is irányítani.

Az újonnan induló szakra július 7-től 22-ig lehet jelentkezni. További információk a www.foiskola.ro vagy a www.egyetem.ro oldalon olvashatók.



1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
petraslajos
2011-07-05 10:50:52
?
Üdvözlendő, hogy új szakok indulnak, viszont jobb helyeken egy képzést nem szüntetnek be 2 évfolyam után, itt gondolok a kommunikáció szakra. A felvételi tájékoztatóban nem szerepel a kommunikáció.

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."