Itthon » Ifjúság

Rómeó először vérzett a Szejkén, a Depresszió hozta a kötelezőt

Kezdenek gyűlni a rockegyenruhások a jubileumi Rockmaratonra, de még bőven van hely bulizni, sörözni és persze barátkozni: Rómeó vérzett, a Depresszió nagyot alakított, az Oi-Kor sem volt rossz.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kitartó fiatalság fotó: Miklós Csongor

Száz év vagány

Tudjátok meg, Iluska és Gyuri erősen várnak szombat...
Gimibolyabal18

Nézd, mit alkotott a Gimi!

Elkezdődött a gólyabálszezon, megnézheted nálunk a...
Golyabal17

Minden, amit a gólyabálokról tudnod kell

A gimiseket elítélik, a refiseket elvarázsolják,...

Rockmaraton_2011
Rockmaraton_2011
szerkesztoÍRTA: BEDŐHÁZI ATTILA-CSABA
2011. július 09., 18:52
0 hozzászólás. 

Rómeó vérzik-re érkeztünk a X. Rockmaraton pénteki napjára. Tavaly a farkaslaki motoros találkozón a lezúduló eső miatt elmaradt a felvidéki banda koncertje, idén azonban gyönyörű időben csaphattak a húrok közé. A koncerten nem csak a jól bevált zenék, hanem az új album dalai is helyt kaptak. Rendben volt a fellépés, amit a háttérben megszólaló, a zenekar repertoárjától eléggé távol álló Sweet Home Alabama-val húztak be, azaz volt egy kis vokál a Lynyrd Skynyrd dalára.

Rockmaraton_2011

Szünet közben mindenki szomjat csillapított, nem volt túl meleg, de a hideg sör minden mennyiségben fogyott.

Rockmaraton_2011

Majd az egyórás átállást követően jött a péntek este sztárfellépője, a Depresszió. Vagy mondjuk inkább a szervezők nem bízták a véletlenre, hiszen tudták: az előző két alkalommal sem hibáztak a jászok, így idén sem marad el a fergeteges koncert. Így is történt.

Rockmaraton_2011

Hagyjatok bízni-vel indult a depressziós zúzás, és akik valóban bíztak, azok nem csalódtak. Röpködtek az ördögvillák, ment a pogó és a headbangelés. A koncert, tömeg és ezek szerint a vízválasztó ezúttal a Lásd (amit neked szántak) volt: ketté osztott közönség vezényszóra kezdett eszeveszett bulizásba, persze a szó legjobb értelmében.

Visszataps, ráadás és dedikálás: igazi koncertélményt kaptak a maraton pénteki rockolói. És itt még nem ért végett az est, ugyanis a Oi-Kor és a programon kívüli Stonebridge is tiszteletét tette a szejkei színpadon. Igaz, erre a két fellépésre már sokkal kevesebben voltak kíváncsiak.

Rockmaraton_2011

A két utolsó rockzenei előadásra már igencsak kiürült a szejkei küzdőtér, nem úgy mint a környező sörsátrak.

Rockmaraton_2011

Közben belebotlottunk a turnébuszhoz induló Depresszió fény- és hangtechnikusába, akivel hamar beszédbe elegyedtünk és mi is sörös élménybeszámolós, barátkozós sörözést választottuk a koncertek levezetésére. Igencsak jól sikerült.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."