Itthon » Ifjúság

Jövő héten Tusványos – készen van a koncertmenü

Az idei Tusványos esténként igen változatos koncerteket kínál – akit nem érdekelnek a nappali előadások vagy a rövidnadrágos politizálás, a színpad előtt érzi jól magát.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kitartó fiatalság fotó: Miklós Csongor

Száz év vagány

Tudjátok meg, Iluska és Gyuri erősen várnak szombat...
Gimibolyabal18

Nézd, mit alkotott a Gimi!

Elkezdődött a gólyabálszezon, megnézheted nálunk a...
Golyabal17

Minden, amit a gólyabálokról tudnod kell

A gimiseket elítélik, a refiseket elvarázsolják,...

KBoti_Egyeb/Posvanyos/1nap
KBoti_Egyeb/Posvanyos/1nap
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2011. július 14., 14:03
0 hozzászólás. 

Kezdésnek, első nap (kedd, július 19.) kora este sokak gyerekkorának nagy kedvence, a Kaláka koncertezik elsőnek, őket pedig a Kiscsillag követi – Lovasi András zenekarának ez lesz a negyedik erdélyi fellépése. A kezdőnap zárásaként a Budapest Bár koncertezik – a négylemezes, az egykori budapesti lokálzenét feldolgozó csapat honlapja szerint ezen a koncerten olyan énekesekkel lép fel Farkas Róbert zenekara, mint Lovasi András, Kollár-Klemencz László, Frenk, Keleti András, Szűcs Krisztián, Németh Juci, Behumi Dóri és Ferenczi György.

Itthon_Ifjusag/tusvanyos2011/elo

Szerdán a balkáni cigányzene, illetve a jó értelemben vett mulatós kerül terítékre: előbb az Intim Torna Illegál (a Kistehén egykori zenészeiből összeállt zenekar), majd Shantel fog koncertezni – utóbbinak a Disko Partizani slágerét talán mindenki ismeri, koncertje azoknak nagyon fog tetszeni, akik a balkáni népzenei vonalat kedvelik.

Itthon_Ifjusag/tusvanyos2011/elo

A csütörtök két igen érdekes fellépő napja lesz Tusványoson: a Magna Cum Laude korszerű pop-rockzenével örvendezteti meg majd erdélyi rajongótáborát, illetve a marosvásárhelyi kötődésű Maszkura és a Tücsökraj is koncertezik – utóbbi szekere mostanában kezd beindulni Magyarországon, főleg a Pesti nők című slágerükkel.

Itthon_Ifjusag/tusvanyos2011/elo

Pénteken két klasszikus magyar rockcsapat dönget majd a színpadon, mindkettő visszatérő vendége a találkozónak: előbb Nagy Feró és a Beatrice, majd az Edda Művek hangereje kergeti el a medvéket a környékről.

Itthon_Ifjusag/tusvanyos2011/elo

Szombaton a szintén visszatérő Ghymes lép fel, majd az Illés együttes néhai alapítójának, Illés Lajosnak az emlékére tartanak koncertet, a fellépők között lesz többek között Kalapács József, Varga Miklós és Szabó Előd is. A tusványosi koncertes ihaj-csuhajt a Role együttes fellépése zárja szombaton éjszaka.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."