Itthon » Ifjúság

Rocklub: görögök, lengyelek, norvégok, magyarok

Két hét múlva újra dübörög a zenétől a Kossuth utcai Thunder Rock Club - újabb koncertszezont nyit a hely egy magyarországi és egy helyi zenekar közreműködésével. Őszi névsorolvasás.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kitartó fiatalság fotó: Miklós Csongor

Száz év vagány

Tudjátok meg, Iluska és Gyuri erősen várnak szombat...
Gimibolyabal18

Nézd, mit alkotott a Gimi!

Elkezdődött a gólyabálszezon, megnézheted nálunk a...
Golyabal17

Minden, amit a gólyabálokról tudnod kell

A gimiseket elítélik, a refiseket elvarázsolják,...

TRC_Szept1
TRC_Szept1
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2011. szeptember 01., 10:53
0 hozzászólás. 

 

 

A két és fél éve működő Thunder Rock Club őszi műsorkínálata az eddigiekhez hasonlóan alakul: megfordul majd néhány jól ismert magyarországi együttes, több tribute-banda, illetve görögországi, lengyel és norvégiai fellépő is ellátogat a Kossuthba.

A koncertidény szeptember 17-én, szombaton a helyi Hargita Rock Band előzenekari produkciójával kezdődik, az est fő attrakciója a magyarországi Historica együttes lesz. Egy hét múlva a visszatérő vendég Sence of Silence koncertezik, majd a rákövetkező pénteken a vásárhelyi Blacklash lesz az előzenekara az Udvarhelyen nagyon kedvelt magyarországi Agregátornak.

TRC_Szept1Október elsején a Twister bemutatja új, az Ördög lánya című lemezét, ekkor fellép az udvarhelyi Shadows is, egy hét múlva pedig az Emeretta Rock Band koncertezik. Egy másik visszatérő vendég, a Remorse a Sleepless és az Acoustic Love Thrash társaságában lép fel október 15-én, majd öt nap múlva a magyarországi Crossholder és a Tirana Rockers mellett a norvég Thunderbolt koncertezik a Thunderben. Két napra, illetve egy hétre rá újabb külföldi vendégek, akik még nem jártak itt: a görög Voodoo Healers és a szlovákiai St. Black nyomja a bulit. A nemzeti rocké lesz október utolsó szombatja, hiszen a Fejbőr és az Oi-Kor csapatai érkeznek a klubba. Csütörtökre, november 3-ra esik a lengyelországi !nsult együttes koncertje, másnap a psychobillyben utazó magyar The Silver Shine mozgatja meg a lábakat, szombaton pedig az Age of Agony és a Mörbid Carnage teszi teljessé a hetet.

November 12-én a Blind Myself, 19-én a Virrasztók, 26-án pedig a Cadaveres játszik a klub színpadán, majd december harmadikán három banda is a húrok közé csap: a Dying Wish, a Guillotine és a Vale of Tears. Szintén visszatérő vendég lesz az AC/BC tribute-zenekar december tizedik napján, egy hét múlva pedig a Partyzan zenél. December 21-22-én a Rock Karácsony harmadik kiadását rendezik, majd a szilveszteri, óévbúcsúztató mulatságot a Superbutt társaságában tartják.

TRC_Szept1A tervek szerint a koncertekre ingyenes lesz a belépés, a műsorváltoztatás jogát azonban a klub fenntartja – a koncerteken kívül hétköznap meccsnézések, videóaudíciók, játékok várják a rockereket és az érdeklődőket.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."