Itthon » Ifjúság

Ősszel is sokan jelentkeztek a MÜTF-re

Idén ősszel több, mint 200 elsőéves hallgató kezdi meg tanulmányait a MÜTF Oktatási Központban.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kitartó fiatalság fotó: Miklós Csongor

Száz év vagány

Tudjátok meg, Iluska és Gyuri erősen várnak szombat...
Gimibolyabal18

Nézd, mit alkotott a Gimi!

Elkezdődött a gólyabálszezon, megnézheted nálunk a...
Golyabal17

Minden, amit a gólyabálokról tudnod kell

A gimiseket elítélik, a refiseket elvarázsolják,...

Itthon_Gazdasag
Itthon_Gazdasag
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2011. szeptember 21., 17:10
0 hozzászólás. 

 

A 2011-es felvételi minden várakozást fölülmúlt a MÜTF Oktatási Központ számára, ahol három magyarországi felsőoktatási intézmény képzéseit szervezik: a tatabányai Modern Üzleti Tudományok Főiskolája, a győri Széchenyi István Egyetem és a Budapesti Gazdasági Főiskoláét.

A nyári jelentkezések alkalmával már minden ingyenes hely betelt az alapképzéseken, hasonlóan ősszel a mesterképzéseknél. A tandíjas helyekre is nagy volt az érdeklődés, egyes szakokon túljelentkezés is volt, amelyekre emiatt újabb helyeket kellett jóváhagyni.

Az Oktatási Központ tapasztalata az, hogy az emberekben egyre inkább felértékelődik a gazdasági tudás, így sok olyan hallgató iratkozik be, akik már rendelkeznek valamilyen felsőfokú végzettséggel, de munkakörük megköveteli tőlük a gazdasági képzettséget is.

Az idei év újdonságának számít az ugyancsak magyar nyelven induló Turizmus-vendéglátás képzés, amely egyedülálló Erdélyben.

A MÜTF Oktatási Központ ezelőtt 13 évvel indította el a tatabányai Modern Üzleti Tudományok Főiskolájának képzését. Azóta is számos hazai és külföldi akkreditált képzést szervezett. Ezen képzések céljai közé tartozik a magas színvonalú oktatás mellett a székelyföldi fiatal értelmiség itthon tartása. A különböző alap- és mesterképzések, nyelv- és számítógépes tanfolyamok, valamint a különböző szakképzések kínálatát a munkaerőpiac elvárásaihoz igazítják. Igyekeznek minél több külföldi előadót és szakembert elhívni Székelyföldre, hogy úgy a felsőoktatási képzésben, mint a tanfolyamokon, vagy akár egy konferencián átadhassák tudásukat az itthoni embereknek.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."