Itthon » Ifjúság

TV Gólyabál – a végső megmérettetés

Tegnap este a Siculus Ifjúsági Házban a város legjobb gólyái vetélkedtek az első helyért, a székelyudvarhelyi Miss és Mister Gólya címért.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
Kitartó fiatalság fotó: Miklós Csongor

Száz év vagány

Tudjátok meg, Iluska és Gyuri erősen várnak szombat...
Gimibolyabal18

Nézd, mit alkotott a Gimi!

Elkezdődött a gólyabálszezon, megnézheted nálunk a...
Golyabal17

Minden, amit a gólyabálokról tudnod kell

A gimiseket elítélik, a refiseket elvarázsolják,...

TVGolyabalcim
TVGolyabalcim
szerkesztoÍRTA: BEDŐHÁZI ATTILA-CSABA
2009. november 28., 13:16
0 hozzászólás. 


Az Udvarhelyi Fiatal Fórum (UFF) rendezte verseny 19 órától kezdődött, és ifjú gólyapárjaival nyolc iskola képviseltette magát.

Filmet láttunk, amelyben valódi TV-s showhoz méltóan piros szőnyegen érkeztek meg a gólyapárok, akik ezen az estén sztárokat imitáltak.

Városunk polgármestere, Bunta Levente is tiszteletét tette a rangos eseményen, sőt rengeteg értékes nyereményt ajánlott fel a résztvevőknek. Nem csak a dobogósokat, de még a szervezőket is jutalmazta a Polgármesteri Hivatal és Udvarhely első embere.

buntagolya

Megatánc, így nevezték el az első próbát, ami valójában egy nagyon jól kitalált, előre betanult koreográfiát takart, melyet több stílusú zenére adtak elő mindannyiunk örömére.

Celebek, zenészek, színészek, de még rajzfilmfigurák is bemutatkoztak a második körben, ennek a súlyát éreztetve a próba a Sztárok Testközelben címet kapta. Minden suli a tévéből inspirálódva választott alteregót magának.

Így kerültünk közelebb az elviselhetetlen, de nagy népszerűségnek örvendő Dr. House-hoz és főnőkéhez Dr. Cuddy-hoz, ők a Pedát képviselték.

Színészek után celebek következtek a Playboy villából, valójában a Refiből. Hugh Hefner oldalán, ahogy ez a műsorban is lenni szokott, az egyik nyuszi tisztelgett, akit Holly-ként ismerhetünk szintén a TV-ből.

Az Egyesült Államok népszerűségi listáit jelen pillanatban is vezető Barack Obama és a First Lady Michelle alakját a Gimi gólyái formálták meg.

De a tegnapi vetélkedőn Beckhamék is labdába rúgtak. A Mező győztesei David és Victoria bőrébe bújtak.

Azért, hogy a mostani generáció méltán híres vagy inkább hírhedt emos vonulata is képviseltesse magát, azért a Kósos diákok feleltek, Tóth Gabinak és Antifitness Tominak öltöztek.

A bányais kilencedikesek egy régebbi, de úgy is mondhatnánk, hogy jól bejáratott recepthez vagy celebekhez nyúltak, így Kiszel Tünde és Zámbó Jimmy is terítékre, azaz színpadra került.

A predások a Cartoon Network két ünnepelt rajzfilmfigurájának öltözve igyekeztek elkápráztatni a közönséget. Dexter és DeeDee elevenedett meg a színpadon.

Végül a Palló művészei a zebramintás romasztárt és feleségét, azaz Győzikét és Bea asszonyt imitálták.

golyatanci

Műsor műsort követett. A gólyák tévés intelligenciaszintjét a Legyen Ön is Milliomos névre keresztelt próbán mérték. Aki a kelleténél több időt töltött a televízió előtt, annak nem kellett félnie, hiszen tudta az olyan kérdésekre is a választ, ahol mi még csak tippelni sem tudtunk volna.

A feladatok között a közönségre is gondoltak az uffosok, így a publikum is hazavihetett néhány nyereményt - persze ha tudta a választ a műsorvezető kérdéseire. Egyébként szintén az est házigazdájától hallottunk először a plakáttervezési pályázatról, melynek fődíja 200 „román valuta”, sőt a nyertes az UFF minden rendezvényére ingyen és bérmentve mehet 2010-ben. Hogy miért pont most kell plakátot tervezni? Mert 20 éves az Udvarhelyi Fiatal Fórum, de erről majd a későbbi írásainkban, addig lehet „agyalni”, tervezni.

golyamusorvezeto

Szám szerint a harmadik próbatétel alatt időjárást kellett jelenteni. Ez attól volt nem a megszokott, hogy megadott szavakat és egy képet is felhasználva kellett meteorológus szerepet játszani. Ezt tették a hölgy gólyák és időközben - hogy mindenki értse - a fiúk jelbeszéddel mutogatták párjuk szövegét.

Volt olyan része is a városi megméretetésnek, amelyet szinte minden gólyabálon láthattunk, de nem így. A gyűjtögetésről van szó, ami a mi esetünkben csak egyetlen tárgy beszerzését jelentette, naná hogy a tévéhez kellett ezt is kapcsolni. Elgondolkodtató, hogy sokan a sört kötötték a televíziós reklámokhoz.

A legjobban sikerült teszt a szinkronizálás volt, melyen mindenki nagyszerű osztályzattal teljesített.

golyakegyszerre

A zsűri szerint harmadik helyen a kósos emosok végeztek. A dobogó második fokára a valóságshowból ismerős arcokat megelevenítő Pallósok kerültek.

golyaobama

A Tv Gólyabált, mint az Amerikai Egyesült Államok elnökválsztását Barack és Michelle Obama nyerte meg.

Gratulálunk a szervezőknek a színvonalas produkcióért, a gólyáknak pedig a helytállásért.

A TV Gólybálról készült fotókat ide kattintva tekintheted meg.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."