Itthon » Ifjúság

Projektmenedzsereknek osztottak diplomát a MÜTF-ön

Újabb sikeres tanfolyam járt le a MÜTF Oktatási Központban, a diplomaosztóra március 20-án került sor, ahol a végzettek Romániában kiállított EU-konform oklevelet kaptak.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kitartó fiatalság fotó: Miklós Csongor

Száz év vagány

Tudjátok meg, Iluska és Gyuri erősen várnak szombat...
Gimibolyabal18

Nézd, mit alkotott a Gimi!

Elkezdődött a gólyabálszezon, megnézheted nálunk a...
Golyabal17

Minden, amit a gólyabálokról tudnod kell

A gimiseket elítélik, a refiseket elvarázsolják,...

Itthon_Ifjusag
Itthon_Ifjusag
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2012. március 22., 11:25
0 hozzászólás. 

Ezt a diplomát a frissen végzettek felhasználhatják itthon, de azok számára is előnyös, akik külföldön szeretnék hasznosítani a tanfolyamon szerzett tudást.

A 2011 novemberében kezdődött tanfolyam célja az volt, hogy a jelentkezők három hónap alatt olyan gyakorlatias projektmenedzsment ismereteket szerezzenek, amelyeket a későbbiekben akár a munkahelyen, vagy akár saját vállalkozásuknál is alkalmazni tudnak.

A hallgatók megismerték a pénzügymenedzsment, a kockázatmenedzsment, a gazdasági jog, az üzleti tervezés és a projekttevékenység szakaszait, a közbeszerzés és szerződéskötés, a projektkommunikáció és a PR legfontosabb tudnivalóit. Az oktatók nem csak a szakmához szükséges elméleti ismereteket adták át, hanem a szakmában szerzett tapasztalataikat is ismertették a hallgatókkal.

A diplomaosztón jelen volt Ilyés Ferenc, a MOK tanulmányi igazgatója, aki szerint „egy szervezet sikeres működése egy jól felépített projekttel kezdődik".



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."